Horoscopul pentru Luna Plină în Berbec din 2 octombrie 2020

2 October 2020

Luna Plină din 2 octombrie 2020 are loc cu Luna pe gradul 9:08 Berbec în opoziție cu Soarele pe gradul 9:08 Balanță. Cum Berbecul se aruncă tot timpul în experiențe fără a stă prea mult pe gânduri, această Luna Plină ne spune că putem culege roadele acțiunilor noastre nesăbuite uitând de multe ori că și “noul” trebuie mai întâi cercetat, analizat și apoi îmbrățișat. Nerăbdarea costă de multe ori, iar această Luna Plină în Berbec vine cu o notă de plată.

Influența majoră a acestei Luni Pline în Berbec va fi asupra semnelor cardinale Berbec, Balanță, Rac, Capricorn, în special asupra celor născuți în jurul datei de 2, dar și asupra celor care au planete în jurul gradului 10 Rac, Capricorn, Balanță, Berbec.

Marea lecție adusă de această lunație este despre cooperare, un nou mod de a fi, care în mod inevitabil dă naștere unui nou mod de a face lucrurile, de a relaționa, de a-i accepta pe ceilalți așa cum sunt. Marea cerință a acestei lunatii este de a găsi un echilibru între autonomie – berbec și dependență de ceilalți -balanță, între nevoile personale și nevoile celorlalți. Problemele personale, de încredere, de curaj, de independență, pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbări majore legate de relațiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntări sau ruperea unei relații existente, dușmănii care se pot manifestă deschis.

Mă iubesc și mă accept așa cum sunt (Berbec), îi iubesc și îi accept pe cei din jur așa cum sunt, le accept deciziile (Balanță), echilibrează viață noastră. Putem scăpa de un mod vechi de a fi, de comportamente vechi, de convingeri și atitudini vechi, de relații care stau în calea creșterii noastre. (mai multe, aici)

Răsărit de lună plină la Vama Veche, Vlad Eftenie

Berbec

Această Luna Plină destul de tensionată face multă lumina în planurile personale, în modul în care acționați în viață de zi cu zi, în imaginea personală, în relațiile voastre. Cum Luna Plină vorbește despre finaluri, apogeul unei situații de viață ( pozitive sau negative), acest moment este o oportunitate de a scapă de o personalitate care nu vi se mai potrivește, de o relație care nu va ajută să va dezvoltați în mod benefic viață. “Ochii cosmici “ ai acestui moment astral sunt  pe voi, pe modul vostru de manifestare, corpul fizic, potențialul vostru, temperamentul vostru, carieră, imagine profesională, familie, ambițiile lumești și au legătură cu semințele plantate în 24 martie 2020, când a fost Luna Nouă în Berbec.

Influențele acestei Luni Pline aupra celorlalte zodii, aici.  Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro