Horoscopul pentru Luna Plină în Rac din 30 decembrie 2020

30 December 2020

Am început anul 2020 cu o Eclipsa de Lună pe gradul 20 Rac sprijinită de Nodul Nord pe gradul 8:26 Rac și terminam anul 2020 sub influența Lunii Pline pe gradul 9 Rac, cu un maxim în jurul orei 5:27, ora României.

Luna Plină este un moment al “culesului “, culegem ce am semănat în bine sau în rău, trecutul este analizat, răsplătit sau pedepsit.

O Luna Plină în Rac (Luna în Rac în opoziție cu Soarele în Capricorn) pune accentul pe familie, tradiții, mama, copii, securitatea și bunăstarea familie, tendința de a ascunde, de a poseda, de a fi atașat, colectare de emoții și obiecte, autorități, carieră, imaginea publică, folosirea puterii personale, politică, adiministratie, lideri, imagine publică.

Această Luna în Rac luminată de Soarele în Capricorn ne cere să facem un echilibru între sensibilitatea emoțională a racului și severitatea capricornului, între atașamentul puternic de familie și atașamentul de carieră, între tendința de ascunderea a racului și nevoia de recunoaștere publică a capricornului, între deciziile schimbătoare ale racului și auto-discplina capriconului. Această Luna Plină vine cu daruri pentru cei care și-au făcut temele bine și în acord cu destinul lor. Sacul este plin sau gol, divinitatea premiază sau amendează și asta în funcție de ceea ce s-a făcut de la Luna Nouă în Rac (Eclipsa de Soare în Rac) din 21 iunie 2020.

Influența majoră a acestei lunatii este asupra celor născuți în jurul datei de 30 din semnele cardinale Rac, Capricorn, Berbec, Balanță,  dar și pentru cei care au planete în jurul gradului 9 Rac, Capricorn, Berbec, Balanță.

Este un timp pentru iertare, comunicare pozitivă, veselie, uitați de rău și îmbrățișați binele, cineva acolo sus ne iubește, iar noi trebuie să răspundem tot prin iubire. Veselia învinge pandemia!

Horoscopul pentru SĂGETĂTOR / ASCENDENTUL ÎN SĂGETĂTOR

Luna Plină aprinde lumina în  casa VIII, o casă ce vorbește despre încredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investiții, comisioane, moșteniri, împrumuturi, taxe. Cum Luna Plină este apogeul unor acțiuni începute în trecut, ceva se închide în acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relațiile disfuncționale, un angajament financiar, un asociat cheie, un împrumut bancar, o relație intimă, lupta pentru putere, planuri secrete pentru câștigarea puterii, manipulări diverse. Casa a opta este considerată o casă karmică, o casă în care câștigurile și pierderile nu sunt contorizate de voi, ci de faptele voastre. Pot apărea noi surse de venit, puteți primi o moștenire, chiar și o nouă dragoste. Egoismul, lăcomia sau excesul de putere sunt contorizate de această luna plină și poate deveni pentru voi  un condiment al dezamăgirii și al pierderii. Puteți deveni mai conștienți de aspectele ascunse ale vieții voastre, puteți observa mai ușor unde vă sabotați singuri, problemele care implică bani, putere, sunt în lumină acum. Iar Uranus în Taur trimite acestei lunații un zâmbet aparent binevoitor, dar destul de schimbător, imprevizibil și uneori șocant. Poate fi ceva legat de muncă, rutine zilnice, sănătate, frați și surori, rude, vecini, călătorii scurte, comunitatea în care trăiți. Acestea pot fi rostogolite altfel decât ați gândit. Această Luna Plină este punctul culminant al unor evenimente care au început în iunie 2020, când a fost Luna Nouă în Rac-Eclipsa de Soare în Rac. Gândiți-va la ce ați început atunci, acum această lună plină acționează ca un reflector imens asupra puterii voastre, asupra asociaților și partenerilor voștri, asupra vieții intime, bani, taxe, angajamente financiare.

Restul zodiilor, aiciAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro