Horoscopul săptămânii 20-26 iunie

20 June 2011

O săptămână în care configuraţia astrală favorizează conturarea planurilor pentru viitor. Este important acum să ne definitivăm obiectivele şi dorinţele, dovedind curaj în creionarea lor şi mergând în detaliu, făcându-le specifice. În perioada următoare, ni se vor oferi modalităţi prin care să obţinem aceste lucruri, însă acum este important să stabilim concret ceea ce ne dorim.

Momentul maxim al configuraţiei va fi pe 26 Iunie la ora 7:00am dimineaţa, atunci când Luna se va întâlni cu Jupiter la 4 grade Taur. Acea dimineaţă este un moment bun pentru a ne pune pe  hârtie dorinţele şi a ne declara intenţia de a ni le îndeplini. Fiecare o poate face în modul său – rugăciune, meditaţie, transmitere de energie, autosugestie etc. Contează intenţia şi faptul că putem folosi energia acelui moment pentru a declara universului ceea ce dorim. Condiţia este ca până în acel moment să ştim exact ce vrem. Dacă trimitem dorinţe  neclare, vom primi lucruri neclare.

Mai mult, Saturn ne va obliga să ne confruntăm cu propriile tabu-uri, cu propriile lucruri interzise. De aceea, în această săptămână ne putem confrunta cu situaţii jenante sau întâlniri care să ne facă să conştientizăm cât de mult am reprimat anumite emoţii şi dorinţe.

Dacă e ceva de care vă veţi ruşina în săptămâna aceasta, să ştiţi că acolo e ceva blocat şi că e ceva ce vă refuzaţi să trăiţi. Deblocaţi şi căutaţi să echilibraţi lucrurile.

Citiţi prognoza completă aiciCitiţi şi

29 septembrie ora 12:58 – Lună Plină în Berbec (horoscop)

15 septembrie 2023, ora 4:39: Lună Nouă în Fecioară (horoscop)

16 august, 12:38, ora României – Luna Nouă în Leu (horoscop)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro