Ingrid prezintă azi la Paris

4 October 2011

Ingrid Vlasov participă pentru a cincea oară la cea mai importantă săptămână a modei din lume, Paris Fashion Week, unde își va prezenta colecția prêt-à-porter pentru sezonul primăvară-vară 2012.

Defilarea va avea loc astăzi, în decorul glam al Salonului Opera din Le Grand Hotel Intercontinental.Mi-a plăcut mult atmosfera romantică a salonului Opera. Este una din sălile folosite și de Balmain, Vivienne Westwood sau Givenchy”, declara Ingrid Vlasov. Tot astăzi își vor mai prezenta colecțiile, în diverse decoruri pariziene, creatori de elită precum Valentino, Paco Rabanne, Alexander McQueen, Chanel sau Castelbajac.

“Les Ailes” – colecția creată pentru sezonul primavară-vară 2012 – combină, într-o manieră poetică și definitorie – spune Ingrid – două surse de inspirație: zborul sugerat de păsările lui Constantin Brâncuși cu dansul-plutire și eleganța imaterială din filmul “Top Hat”.

Zbor înalt, Ingrid!Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro