Mac-Mac – prima editură 100% verde

19 August 2011

Editura Mac – Mac. Cu un asemenea nume, fireşte că nu te poţi gândi decât la cărţi pentru copii.

Dar nu orice fel de cărţi, ci unele care îi pot purta pe cei mici în lumea basmelor prin metoda “trei dintr-o lovitură” :): ascultând povestea (cartea e însoţită de un CD), suprapunând firul epic peste ilustraţiile inspirate care abia aşteaptă să fie colorate după cum le trece prin căpşor celor care încă nu ştiu să citească.

Şi, mai mult, Mac-Mac este prima editură care a tipărit poveşti nemuritoare pe hârtie reciclată, iar cărţile arată impecabil. Astfel, fiecare carte mai poartă încă o poveste pe care părinţii le-o pot spune celor mici: povestea copacilor salvaţi de la tăiere.

Unde găsiţi cărticelele Mac – Mac? În reţeaua Carrefour, în librăriile Cărtureşti, Humanitas, Piticot, Mihai Eminescu, Hyperion, Libris Braşov, Casa Cărţii şi Maralibris, magazinul Entrance (Str. Ion Brezoianu 23-25), salonul Chocolat (Str. Prof. Ion Bogdan 19), salonul Shade (Bd. Al. Ioan Cuza 5A) şi magazinul The Place (Calea Dorobanţi 102-110). Dar şi pe Facebook pentru informaţii la zi, dar mai ales pentru concursuri.Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Sabina / 24 August 2011 22:05

    Ce dragut! Partea cu hartia reciclata imi place cel mai mult. Cu prima ocazie, voi cumpara o carte Mac-Mac, in cinstea copacilor inca verzi si a unui copilas simpatic! Dixi! 🙂

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro