Marea Britanie la vară?

12 April 2011

IEC – International Education Center Romania anunță înscrierile pentru un program educațional de vară atractiv tare, pentru elevii români cu vârsta între 16 și 18 ani. Programul cu durata de 10 zile include cursuri de limba engleză, excursii și diverse activități distractive în ținutul York, Marea Britanie.

În prețul total (470 GBP) sunt incluse biletele de avion, asigurarea de sănătate, transferul la aeroport, cazarea și masa, taxa de școlarizare, manualele, excursiile și evenimente organizate de către școala, raportul și certificatele.

Cursurile și activitățile se vor desfășura în incinta Askham Bryan College, o școală de tip internat situată la aproximativ 5 kilometri de orașul istoric York. Cursurile de limba engleză vor fi îmbinate cu o serie de excursii culturale în regiune, ce va include vizite la: Catedrala York, Flamingo Land (parc tematic și natură sălbatică), Yorkshire Moors (terenurile mlăștinoase, o veritabilă mostră de peisaj rural englezesc), vizita pe coastă, la un castel englezesc sau la temnițele York-ului. Askham Bryan College va rezerva și biletele de avion dus-intors pentru elevi.

Data de începere a programului este 16 iulie 2011 și numărul de locuri este extrem de limitat. Această ofertă de studiu este promovată de IVI Programe Educaționale (www.ivi.ro) de sub egida IEC – International Education Center Romania. Pentru mai multe informații și înscrieri nu ezitați să-l contactați pe coordonatorul acestui program Eduard Partenie (număr de telefon 0765218025,summerschool@ivi.ro)

Ah, mare păcat că nu mai am 16 ani!Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro