Marion Cotillard – noua imagine a parfumului Chanel N°5

17 February 2020

CHANEL este încântat să anunțe că Marion Cotillard va fi noua “față” în următoarea campanie de publicitate pentru celebrul parfum N°5. Este pentru prima dată când cea mai respectată actriță din Franța își împrumută imaginea unui parfum.

Marion a rămas fidelă casei Chanel de la începuturile carierei sale, când a ales să poarte pe covorul roșu ținute Chanel. În 2004, pentru filmul lui Jean-Pierre Jeunet, A Very Long Engagement, în 2008 pentru filmul lui Olivier Dahan, La vie en rose, cu care a câștigat un Oscar.

2008

Zece ani mai târziu, la Cannes, o regăsim tot într-o rochie Chanel:

Ca să înțelegeți mai bine de ce a fost aleasă imaginea parfumului N°5, citiți interviul acordat pentru Madame Le Figaro în aprilie 2019.

Marion a lucrat cu cei mai cunoscuți regizori și este deținătoarea unui premiu Oscar, a unui premiu BAFTA, a unui premiu Golden Globe și a două premii César. Autentică, implicată și generoasă, Marion duce de la un film la altul propria perspectivă și creează un excepțional destin ca femeie liberă.

Ca o perfectă întrupare a frumuseții naturale a franțuzoaicelor, Marion Cotillard are un irezistibil “je ne sais quoi”  care îi este propriu. Ea adaugă eleganța proprie imaginii atât de cunoscutului și iubitului parfum N°5.

Noua campania va fi dezvăluită mai tâziu, în cursul anului.

#CHANELFragrance #CHANELN5Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro