Mărțișor

1 March 2020

Admir foarte tare femeile frumoase, care au grijă de ele și de cei din jur. Care știu exact ce să spună când ești supărat, care zâmbesc când totul e gri și care fac haz de necaz când nu totul e roz.

Femeia care poartă ruj roșu aprins sau nude, care se dă cu mascara in fiecare zi, nu numai în cluburi. Sau care se îmbracă în jeanși și o cămașă din dantelă la teatru. Sau bocanci de piele și rochie din voal. Care te scoate din orice încurcătură, când crezi că totul e pierdut. Care face ciorbă de burtă și prăjitură Pavlova, care face ceai și nu iese din casă când tușește, care are tot timpul un Nurofen în poșetă sau un plasture pentru prietene pe care le bat pantofii.

Care te încurajează să pleci la capătul pământului, dacă ți-ai găsit iubirea sau îți dă două după ceafă dacă o iei pe arături cu iubiri imposibile.

Care iubește copiii și le spune mereu fix ce trebuie, care își iubește părinții și îi sună des. Care își sună prietenii nu doar de ziua lor, care iubește un bărbat cu toată ființa ei, deși uneori știe că nu i se răspunde.

Care mută munții pentru că trebuie, nu pentru că poate. Care face sport sau care nu face sport, dar arată ca și cum ar face, deși are câteva kilograme în plus sau în minus.

Care trăiește, care iubește și care are pisică. Sau câine. Sau nu are animale în casă.

Am câteva prietene care se regăsesc în descrierile astea. Pentru ele, dar și pentru cele pe care nu le cunosc atât de bine sau chiar deloc, le scriu acum că le doresc o primăvară minunată, cu oameni minunați și cu întâmplări pe placul inimii lor.

La mulți ani!

Toate articolele Florinei, aici.

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Fran Lebowitz – Public Speaking

„Iubita, să dai un semn când rămâi singură…”

O ispită dulce…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro