New Starbucks in town – AFI Palace Cotroceni

26 November 2016

Ia spune, când auzi „cafea” la ce te gândeşti? La dimineţi devreme? Nu tocmai? La abur fierbinte? Mmmm, pe aproape… La… Starbucks®? Exact!! Nu cred că există o definiţie mai… delicioasă pentru cafea. Iar acum, bucureştenii se pot bucura de o nouă cafenea Starbucks® deschisă pe 25 noiembrie în AFI Palace Cotroceni, a doua din incinta acestui centru comercial şi a 27-a din România.

„Suntem încântați să aducem o altă cafenea Starbucks în AFI Palace Cotroceni. Sperăm ca atât clienții fideli, cât și posibilii clienți să adore experiența unică și serviciile de calitate oferite de Starbucks și să împartă cu noi pasiunea pentru cafeaua de cea mai bună calitate, în pauza dintre cumpărături sau la întâlnirile cu prietenii”, a declarat Mateusz Sielecki, Director Regional Starbucks România & Bulgaria.

starbucks

Noua cafenea situată în zona de mijloc (lângă patinoar) a centrului comercial AFI Palace Cotroceni îşi aşteaptă clienţii într-un spațiu elegant și primitor, într-o atmosferă relaxată, propice celor mai prietenoase conversații sau, de ce nu?, celor mai înfocate declarații…

Designul interior evocă spiritul Starbucks®, prezentând drumul cafelei, de la culegerea boabelor din copacii Coffea Arrabica, la selecția atentă și prăjirea acestora până la pregătirea manuală a delicioasei cafele pentru a oferi cea mai savuroasă experiență, concentrată într-o ceașcă de espresso.

Starbucks a fost preluat în anul 2015 de către operatorul polonez Amrest și a intrat pe piața românească în 2007.Citiţi şi

Invitație la cafea

Zece motive pentru care e bine să bei cafea

Mă gândesc la tine și la anii dintre noi

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
444 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro