“Nu ştiu să mă îmbrac, rog ajutor”

17 November 2011

Una din micile bucurii ale vieţii este să râd de cuplurile care s-au îmbrăcat separat pentru acelaşi eveniment. Ea e corect, bijuterii, rochie de cocktail, pantofi şi poşetă asortată. Şi, lângă, e el: adidaşi, blugi, cămaşă şi vestă tricotată.

Situaţii de genul ăsta mă duc cu gândul la castele, când el şi ea coborau din aripi diferite şi se întâlneau jos, unde îi aştepta taxiul cu doi sau patru cai.

Fetelor, eu dau vina pe voi! Doar ştiţi că nu ştim pe ce lume suntem, ştiaţi asta de când ne-aţi cunoscut prima oară: adidaşi maro, blugi albaştri, bluză verde, geacă gri. Bărbatul de lângă voi e oglindirea voastră. Dacă are cămaşa necălcată, călcaţi-o voi. Dacă e îmbrăcat în 12 culori, explicaţi-i regula de 2+negru sau alb. Şi mai explicaţi-i că nu e nici o ruşine să nu ştii să te îmbraci, că dacă ai şti nu ai fi împreună cu ea, ci cu un alt băiat.

Asta odată. Apoi, dacă aveţi un bărbat care se îmbracă numai în alb spuneţi-i ca numai în reclame se poartă. În viaţa reală mai există şi alte culori, dar nu toate dau bine la televizor. Nu e Făt Frumos, nici zânul cel alb, nici Puff Daddy. Citiţi şi

Deșteaptă-te, soție!

Răspunsul: mai multe orgasme

Câte haine ar trebui să avem

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Puff / 23 February 2012 21:22

  Dumnezeule, dar cata profunzime, cate idei si cat stil in acest articol! Are chiar si o gluma la sfarsit! Mai publicati-l pe baiatul asta, e prea bun.

  Reply
 2. Sunshine / 8 December 2011 11:03

  Ok, sfaturi veți primi, dar mâna n-o să vă pice de la călcatul unei cămăși.

  Reply
 3. Ionut / 22 November 2011 14:07

  Sunt si multe fete care nu stiu sa se imbrace, si na…compenseaza totusi faptul ca ii sta bine in pantalonii aia 🙂

  Reply
 4. Ramona Oncescu / 21 November 2011 10:56

  Si ce ne facem daca barbatul de langa noi nu accepta sa i se spuna ca nu e adecvat ocaziei sau ca arata ca o sorcova? Il lasam acasa ca sa evitam barfele sau il parasim desi are alte calitati, doar ca accepta mai greu schimbarile de stil?

  Reply
 5. Vali Tataru / 17 November 2011 14:42

  Cu alt baiat??? Adica barbatii care stiu sa se imbrace au neaparat o alta orientare? Gresit!

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro