Paul şi maşina lui – studiu de caz în astrologia întrebărilor

25 August 2010

de destul de multe ori, totuşi, hărţile sunt clare şi răspunsurile relativ uşor de formulat. cam aşa a fost cu întrebarea lui Paul: să cumpăr maşina asta? [întrebare pusă pe 8 iunie 2010, la orele 17:01, la bucureşti]

harta zicea că Paul nu cumpără maşina. nici o mişcare în hartă: nici urmă de tranzacţie, contract, semnat hârtii, plătit/ încasat bani. mai zicea harta că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg.

harta arăta nevoia lui Paul de a-şi cumpăra o maşină, interesul pentru maşina despre care întreba, precum şi situaţia lui financiară în respectiva tranzacţie. în hartă, Paul era reprezentat de Marte, la 00°41’ în semnul Fecioarei, şi de Lună, aflată în semnul Berbecului. maşina era Saturn la 27°53’ în semnul Fecioarei. o maşină veche, de culoare închisă, mai degrabă modestă ca înfăţişare şi preţ, cu opţiuni de ordin practic. Paul mi-a zis că maşina era nouă dar model mai vechi, şi mi-a confirmat că era neagră, că nu era scumpă şi că opţiunile alea erau foarte importante pentru el. Paul, Taur fiind, nu putea să-şi aleagă o maşină altfel decât în baza unor considerente practice & financiare.

Marte (Paul) şi Saturn (maşina) sunt în acelaşi semn, dar nu se întâlnesc, Saturn trece în Balanţă înainte ca Marte să-l ajungă din urmă. conjuncţia lor avea să aibă loc mai târziu, în alt semn. adică o altă maşină, posibil un alt dealer, alte circumstanţe. poate o ofertă mai bună pentru că, odată ajunsă în semnul Taurului, Luna avea să fie mai puternică şi să facă aspecte bune cu Marte (Paul), cu Venus (preţ/ valoare/ tranzacţie), cu Saturn (maşina). Saturn însuşi, odată intrat în semnul Balanţei, putea să fie maşina din viitor, foarte probabil mai arătoasă.

Paul era nedumerit, vorbise cu dealerul cu numai câteva ore mai devreme în ziua aia, cunoştea maşina insideout, îşi făcuse toate socotelile. insista să-i spun de ce nu ajunge să cumpere maşina, care-ar putea fi motivul. păi, nu ştiam care ar fi putut fi motivul. m-am uitat încă o dată la Luna din hartă, că ea întotdeauna zice mai multe decât celelalte personaje. Luna era în ultimul decan al Berbecului, îşi terminase toate randevuurile şi urma să schimbe semnul astro, cum am zis mai sus. asta putea însemna o schimbare în datele problemei. ce fusese valabil cu puţin timp în urmă probabil că nu mai era valabil la momentul întrebării. i-am sugerat lui Paul să dea telefon la dealer să vadă dacă mai are maşina. păi, dealerul aşteaptă să-i spun când mă duc s-o iau, a protestat Paul. ce rost avea, de vreme ce vorbisera deja? ce te costă să dai un telefon, l-am îndemnat eu. ai dreptate, a zis el. la telefon a aflat că maşina se vânduse în după-amiaza aceea. era niţel buimac. mi-a zis: mersi, m-ai scutit de un drum pe căldura asta.

-> vezi CE SĂ-I ÎNTREBĂM PE ASTROLOGICitiţi şi

De ce nu se mai căsătorește lumea?

Filmul ideal pentru femei. Filmul ideal pentru bărbați

Faceți mai mult seex, vă rog!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro