Posteriorul Pippei Middleton – cel mai “copiat”

2 October 2011

Una, zic, este să vrei aceeaşi tunsoare sau să ai acelaşi parfum ori designer ca o vedeta în vogă durabilă, şi cam alta e să vrei un nas ca al lui Natalie Portman, buze ca ale Angelinei Jolie sau  pomeţi ca ai lui January Jones. Şi astea parcă tot ar mai fi de înţeles, dar cum să ajungi să comanzi chirurgului un “Pippa butt lift” (nu, nu e pe listă, după cum nu este nici cel al lui Kim Kardashian sau al lui Jennifer Lopez, devenite acum, ex-preferate) cu aceeaşi uşurinţă cu care îi ceri barmanului un “Orgasm”? Ca efect, mi se pare cam acelaşi lucru – just another fake.

Iată ce presupune operaţia de fund lifting, ca să puteţi cântări. Dezavantajele. Să te îngraşi înainte, pentru că grăsimea nou produsă şi extrasă apoi de pe abdomen prin liposucţie! se aşază mai bine când este injectată acolo unde trebuie bombată zona. În două ore slăbeşti rapid la burtică şi te îngraşi la fel de rapid la fund, pe care îl poţi folosi pentru a atrage privirile bărbaţilor după doar şase săptămâni. Merită? După cât e de mare cererea, s-ar zice că da.

Vă invit să vedeţi aici care sunt cele mai bine cotate actriţe şi actori de la Hollywood de către Institutul de Estetică şi Chirurgie Reconstructivă Beverly Hills în 2011.  Şi dacă tot vrem să sacrificăm sfânta diversitate pe altarul diabolicei uniformităţi, măcar să vedem mai multe feţe expresive decât funduri semănând cu cel al Pippei.

Pippa who?” ne întreabă un mucalit din redacţie, iar după ce îi arătăm poza, mai întreabă şi “Care fund?”. Vaaai, dar e sora ducesei de Cambridge, neinformatule! “Fraiere, scuzaţi, mai sunteţi, Doamne(lor)! Ce m-aş distra s-o prindă tot paparazzi-i aştia de se ţin acum după fundul ei, fără! Poate că femeia purta chiloţi cu push up, mult mai ieftini decât o operaţie estetică. Pe mine mă amuză în câte feluri se străduiesc femeile să-ţi înşele ochiul, dar un bărbat e păcălit numai prima dată, apoi le învaţă trucurile sau le vede cicatricile şi…” Şi?! 

Citeşte şi aici ca să te minunezi, dacă mai poţi :). Dar şi aici, ca să te luminezi.Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro