Prima şcoală internaţională de sex aplicat

1 December 2011

Dacă aţi simţit vreodată că în şcoală nu s-a făcut educaţie sexuală decât în pauze, pe holuri şi fără profesori, iată că în luna ianuarie, 2012, se va deschide o şcoală în care numai asta se învaţă – all about sex – în cursuri aplicate. 

La o jumătate de oră de mers cu maşina de Viena, The Austrian International School of Sex (AISOS) îşi aşteaptă studenţii la cursuri teoretice, în germană, dar mai ales, “hands on”, limbajul universal, pentru a fi better lovers după absolvire.

Şi acum, ghiciţi, vă rog, cine conduce o astfel de şcoală. O franţuzoaică, o italiancă, poate o spanioloaică? Nu. Suedeza Ylva-Maria Thompson care crede că “oamenii cheltuiesc timp şi bani să-şi antreneze mintea, muşchii, dar nu fac destul efort să-ţi dezvolte îndemânarea de a face dragoste”. 

Just in case, semestrul costă 1400 de lire sterline, şi cuprinde cinci cursuri de bază şi trei cursuri speciale intensive. Cu o aşa curiculă – poziţii, tehnici de sărutat, mângâiat, detalii anatomice etc, pentru prima serie deja nu mai sunt locuri. 🙂 

Iat-o acum şi pe headmistress în reclama interzisă de televiziunea austriacă.

Ce crezi despre această “întreprinzătoare” şi afacerea ei?Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro