Prințesa Catherine a Marii Britanii, scoasă la vânzare

12 April 2011

Păpușa Prințesa Catherine – ediția de logodnă a fost pusă în vânzare de magazinul de jucării Hamley’s din Londra. Creată de Arklu și produsă în 10 000 de exemplare, păpușa este însoțită de o serie de accesorii minuțios realizate: o pălărie fucsia realizată de Katherine Elizabeth Millinery, un inel Babette Wasserman, pantofi aurii Beatrix Ong și o geantă de mână aurie Eaton Clutch. Rochia cu care este îmbrăcată a fost creată de Pussy Willow Bespoke Couture, fiind o replică a faimoasei rochii albastre Issa pe care Catherine a purtat-o în ziua logodnei.

Prințesa Catherine – ediția de logodnă nu este prima păpușă creată după chipul și asemănarea proaspetei prințese, însă este cea mai bine realizată replică, fiind, totodată, un mijloc de celebrare și promovare a designerilor britanici, după cum afirmă Lucie Follett, director Arklu: „Industria de modă britanică aduce anual o contribuție de 22 de miliarde de lire economiei Marii Britanii. Este o cifră importantă și ceea ce facem acum, prin asocierea brandurilor naționale cu imaginea casei regale, reprezintă o formă de promovare a designerilor și stilului englez.”

Acum, fetițele care au crescut jucându-se cu păpușa Barbie au ajuns să-și dorească să fie chiar ele Barbie (de unde și noile – atunci – dimensiuni promovate de industria modei, care au adus cu sine și tezaurul de tulburări de alimentație cu care societatea se luptă astăzi). Să sperăm, pentru binele prințesei, că fetițele din regat nu-și vor dori și ele să ajungă, într-o bună zi, “Catherine”. Nu de alta, dar povestea ultimei nunți regale din familia lui William s-a încheiat cu înlocuirea prințesei inițiale…Citiţi şi

Cine vor fi câștigătorii premiilor Golden Globe 2024, ediția #81

Viața în roz a femeilor din plastic – Barbie

15 filme de văzut în 2023

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro