Puterea Facebook-ului – regăsire după 38 de ani!

Catchy

4 October 2015

Amanda Scarpinati avea trei luni când s-a rostogolit de pe o canapea peste un vas în care fierbea apă. A ajuns la spital, unde o asistentă i-a purtat cu mare drag de grijă. În toți anii în care a fost desfigurată de accidentul acela nefericit și de câte ori a trecut prin dureroase reconstrucții chirurgicale, câteva fotografii publicate în 1977 într-un raport anual al Centrului Medical Albany i-au adus liniștea. Figura blândă a asistentei necunoscute o reconforta.

Amanda

Fotografiile făcute de Carl Howard în 1977 nu aveau trecute pe spate numele asistentei…

 Când avea 18 ani, a încercat să o caute, dar fără rezultat. Abia pe 17 septembrie i-a venit ideea să folosească Facebook-ul. Annțul a devenit viral și în câteva zile a dat de urma asistentei: Susan Berger. În 1977, Susan avea 21 de ani, era prospăt absolventă și Amanda fusese unul dintre primii ei pacienți.

Amanda 2

Centrul Medical le-a organizat reîntâlnirea pe 29 septembrie și cele două femei s-au revăzut după 38 de ani…

amanda 5

Amanda este azi manager de HR în Athens, New York, iar Susan Berger se apropie de finalul carierei la Cazenovia College, NY.Citiţi şi

Cu like-ul și follow-ul cum rămâne, Mark?

CELE MAI CITITE 15 ARTICOLE DIN 2017

„Ești nebun, însuratule! Mincinosule!”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
9,733 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro