Rami Malek – “băiatul rău” din noua serie Bond

2 March 2019

După o pauză de 5 ani, seria James Bond va reveni pe marile ecrane în primăvara anului 2020! Dar ştirea zilei este, de fapt, numele personajului negativ ales pentru sequel: Rami Malek, recentul câştigător al premiului Oscar pentru Cel Mai Bun Actor.

Rami Malek a fost premiat cu Oscar-ul pentru Cel mai Bun Actor în urma prestaţiei sale din filmul Bohemian Rhapsody.
Sursa: etonline.com

Mai multe surse confirmă faptul că starul din Bohemian Rapsody se află în faza finală a negocierilor pentru preconizata sa apariţie ca adversar al agentului 007. Acestea au pornit de la faptul că actorul de 37 de ani este ocupat în prezent cu apariţia în serialul Mr. Robot, unde are rolul principal şi ale cărui filmări se suprapuneau peste cele ale noii serii Bond. Se pare, însă, că părţile ar fi ajuns la un acord, iar Malek ar urma să figureze ca “villain” în celebra franciză.

Momentan, nu sunt cunoscute detalii şi nici măcar numele următorului film, dar se pare că personajul negativ va fi unul orb.

De asemenea, seria va fi ultima în care James Bond va fi jucat de actorul britanic Daniel Craig (azi, 2 martie, împlinește 51 de ani). Acesta lăsase de înţeles că nu va mai “aplica” pentru un nou rol de spion, dar se pare că înlocuirea regizorului Danny Boyle cu Cary Joji Fukunaga l-ar fi convins să accepte provocarea.

Din distribuţia celui de-al 25-lea film Bond vor mai face parte Léa Seydoux, Naomie Harris, Ben Whishaw şi Ralph Fiennes.Citiţi şi

Juliette Binoche – Coco Chanel în “The New Look”

Să ascultăm și femeile! – Women Talking

CLOSE, nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun film internațional, acum în cinematografele din România

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro