Revista ARTA, din nou pe piaţă

4 February 2011

Publicaţie emblematică a mediului vizual românesc, înfiinţată în 1954, închisă acum 10 ani, revista ARTA a reapărut, într-o formulă editorială şi grafică performantă, având-o ca redactor şef pe Magda Cârneci.

Primul număr, decembrie 2010-ianuarie 2011, se găseşte deja în librăriile Cărtureşti şi Humanitas, precum şi la chioşcurile specializate.

Conţinutul acestuia este o sinteză a anului 2010, o versiune concentrată a ceea ce s-a întîmplat inedit şi valoros în cîmpul vizual românesc: bienalele internaţionale organizate în România, expoziţii de grup din ţară şi din străinătate, mari proiecte de cercetare vizuală interdisciplinară, programe editoriale legate de cartea de artă românească şi dosare ale artiştilor care au avut expoziţii personale marcante în anul care a trecut.

Pentru cei care i-au simţit lipsa, dar şi pentru cei care au devenit în cei 10 ani, iubitori de ARTĂ, revista ar trebui să umple un gol nefiresc. Catchy.ro vă invită să o luaţi acasă. 180 de pagini, o dată la două luni, merită 35 de lei. Lectură bună!Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro