Rochia de după nuntă

21 May 2018

Despre cum a fost rochia de mireasă, tiara, voalul, a curs destulă cerneală virtuală și am scris și noi, firește. Aici. Despre comentarii răutăcioase, am scris aici. În ciuda lor, puține, slavă Domnului, dar cât de veninoase, Meghan a strălucit și fără sclipici.

După nuntă s-a schimbat într-o rochie la fel de simplă și elegantă, care-i venea turnat și o făcea să pară statuară, princiară. După Givenchy, a doua alegere inspirată a fost rochia Stella McCartney. De mătase, culoarea crinului (“lily white”), cu umerii goi și spatele decoltat foarte sexi.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19: Duchess of Sussex and Prince Harry, Duke of Sussex leave Windsor Castle after their wedding to attend an evening reception at Frogmore House, hosted by the Prince of Wales on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Steve Parsons - WPA Pool/Getty Images)

WINDSOR, UNITED KINGDOM – MAY 19: Duchess of Sussex and Prince Harry, Duke of Sussex leave Windsor Castle after their wedding to attend an evening reception at Frogmore House, hosted by the Prince of Wales on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Steve Parsons – WPA Pool/Getty Images)

Lumea modei a făcut mereu comparații, mai ales între prințesele moderne. Și la fiecare nuntă regală au fost reamintite în primul rând rochiile purtate în ziua nunții – la altar și seara, la petrecere. Și cea mai apropiată nuntă a fost a fratelui mirelui, prințul William, cu Kate Middleton.

kate

rochie de satin alb, cu centură de diamante, creație Sarah Burton, Alexander McQueen

sursa foto: people.com

Refuz să vă întreb care vi se pare mai frumoasă, mai potrivită, mai elegantă, mai nu știu cum. Doar ne bucurăm pentru bucuria lor, luăm ce poftim din fiecare poveste și mergem mai departe cu viețile noastre. Fericite, dacă se poate. 🙂

Orice s-ar spune, Casa Britanică a câștigat două femei foarte hotărâte. 🙂 Diana a fost prea fragilă… fragilizată de lipsa iubirii. De care cele două nurori ale ei au parte din plin, poate pentru că băieții i-au înțeles tristețea din ochi când au crescut și au ales să nu calce pe urmele tatălui lor.Citiţi şi

Sclipirile diamantelor – Breakfast at Tiffany’s

Tiffany nu mai e american

Audrey și parfumurile ei

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro