S-a sinucis după ce a fost ridiculizată pe internet

Georgiana Voinea

11 April 2012

Claudia Boerner, un model german în vârstă de 32 de ani, s-a sinucis după ce a devenit ținta unui val de abuzuri pe Internet. Iată cât de dependenți am devenit de buna părere a unor necunoscuți… Trist.

Claudia a participat la un concurs televizat de gătit, The Perfect Dinner, și ce a urmat a fost cel mai mare coșmar al ei. Mii de oameni au asaltat-o pe rețelele sociale și pe e-mail, iar criticii legându-se în special de aspectul fizic (sânii “falşi”) şi de faptul că era ahtiată să fie în centrul atenţiei. Producătorii emisiunii nu creditează, dar nici nu exclud ca principalul motiv al sinuciderii să fie campania de denigrare din social media. Pentru o persoană care se confruntă deja cu dezechilibre în viața privată, valul de critici şi acuzaţii poate fi picătura care umple paharul. Nefericita întâmplare nu arată decât că interacţiunile virtuale ajung să cântărească mai greu decât comunicarea directă.Citiţi şi

Cu like-ul și follow-ul cum rămâne, Mark?

Eu și REGELE

Dacă Gigel află că ai cont pe Tinder…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
572 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro