Secretul relațiilor care durează

6 August 2018

Relațiile care durează ani buni sau până la adânci bătrâneți sunt mult mai mult decât se vede pe rețelele de socializare, unde cei doi afișează zâmbete largi și pozează în cel mai fericit cuplu din Univers.

Sunt acele relații care presupun multă muncă, tot felul de compromisuri și „tratate de pace”. Sunt acele relații în care doi oameni văd în celălalt tot ce își doresc, acceptând în același timp că vor trăi o viață întreagă cu imperfecțiunile celuilalt, cu diferențe de mentalitate și comportament, mai mici sau mai mari.

cuplu iubire par

Sunt acele relații în care cei doi se țin de mână chiar și în mijlocul celor mai amețitoare tornade, pe care poate chiar unul dintre ei le-a creat.

Sunt acele relații în care doi oameni știu că există un soare cald, numai al lor, indiferent cât de mulți nori negri îl acoperă la un moment dat. Care aleg să meargă umăr la umăr până la capătul lumii și înapoi, pe aceeași cărare, fără să se oprească din drum pentru iarba mai verde de peste gard.

Da, sunt acele relații în care doi oameni depun eforturi la unison ca totul să meargă bine pentru că asta își doresc, pentru că se iubesc. Iar când unul dintre ei obosește, celălalt se opintește și mai tare să compenseze scăderea energiei. Sau, și mai bine, se opresc amândoi la o cafea și pun lumea la cale.

Guest post by Giorgiana-Izabela Constantin

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Asociația Culturală Control N & Zbang Film prezintă Interior/Exterior – un spectacol al zidurilor pe care le-am ridicat în noi

Eu te-am ales

Rușinos. Umilitor. Inutil

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro