Spell out with chairs?!

1 October 2011

Compania franceză Tabisso propune mobila “tipografică”: scaunele litere sau cifre şi lămpile semne de punctuaţie. Ce-ai putea face cu mobilierul alfabet? Ai putea  scrie logo-ul companiei, acronime, nume sau mesaje.

Colecţia de scaune lounge cuprinde litere de la A la Z şi cifrele de la 0 la 9, cu fonturi în 3 dimensiuni. Semnele de punctuaţie sub formă de lămpi vin într-o gamă de 25 de simboluri, de la ghilimele, semne de exclamare, până la semnul dolarului. Mobila tipografică este ideală pentru birourile corporate sau lobby, dar şi pentru baruri, hoteluri, saloane, terase sau sufragerii. Scaunele sunt tapiţate cu piele sau material textil marca Kvadrat şi cu înveliş din placaj furniruit din lemn de fag, lăcuit negru sau alb.

Vă las să vă gândiţi ce mesaje aţi putea transmite jucându-vă cu asemenea elemente de decor. 🙂Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro