Suck It and See

16 May 2011

Este numele celui mai recent album semnat Arctic Monkeys și urmează să fie lansat în luna iunie a acestui an. Cei patru băieți din Sheffield au debutat în 2006 cu albumul Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not și, de atunci, sunt preferații topurilor de specialitate, ai criticilor de muzică, dar mai ales ai fanilor care sunt în continuă creștere fie în Europa, Asia sau SUA.

Fenomenul Arctic Monkeys are poate cel mai sigur ingredient: talent. Patru băieți talentați care fac exact ce le place: muzică bună. După albumul de debut, trupa a lansat în 2007 Favourite Worst Nightmare și în 2009 Humbug (album la care au colaborat cu Josh Homme, solistul trupei Queens of the Stone Age). Cu fiecare nou album lansat se simte și se vede că cei patru ‘lads’ din Sheffield cresc, se maturizează din punct de vedere muzical și lucrează cu oameni importanți din industrie.

Suck It And See este produs de același James Ford (Simian Mobile Disco) – producătorul tuturor albumelor precedente – și va fi, după cum confirmă cei patru membri ai trupei, mai “accessible vintage” decât Humbug. Asta se simte de la primul single lansat: Don’t Sit Down, ‘Cause I’ve Moved Your Chair, la care au deja un videoclip care pare să fie smuls dintr-un vis acid al unui rock-star din anii 70.

Arctic Monkeys vor fi capăt de afiş anul acesta la cele mai importante festivaluri de muzică din Europa: Benicassim, Oxegen, V Festival și Rock Werchter și au anunțat și un turneu în SUA.

Alex Turner, solistul trupei Arctic Monkeys, este cunoscut și pentru proiectul The Last Shaddow Puppets, din care face parte și Miles Kane, și anul acesta a semnat coloana sonoră – magistrală – a filmului Submarine (despre care voi scrie negreșit).Citiţi şi

Arctic Monkeys – Do I Wanna Know?

Daniel Rocca: ”Poezia înseamnă terapie, te îndeamnă să te regăseşti şi să îmbrăţişezi tot ce este mai frumos în tine”

“Azi încerc să nu mă mai tratez cu vodcă sau prin înfometare”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro