UberSELECT

20 November 2015

Câţi dintre voi au reuşit ieri să-l certe pe Tudor Bratu (co-prezentator al emisiunii “Maşini, teste şi verdicte” de la TVR) pentru că nu-i place Tesla? Pffaai… dar o puteaţi face LIVE prin Bucureşti, cu ajutorul contului Uber! Şi ştiţi cum? Ieri, Bratu împreună cu partenerul său de emisiune, Costin Giurgea, au fost VIP test Drivers pentru noul serviciu „UberSELECT” lansat în premieră europeană la Bucureşti. Chiar aşa, cei doi au „încercat” noul serviciu la volanul unui BMW Seria 4 Gran Coupe, utilizatorii platformei UBER având şansa reală de a fi conduşi de aceştia către destinaţia.

uberSelect

Ei, lasă, nu-i nimic, dacă nu aţi avut şansa să îi aveţi şoferi personali pe Giurgea ori Bratu, vestea bună este că acest serviciu premium va funcţiona de azi înainte în Bucureşti, oferind un grad sporit de lux, dar la preţuri prietenoase, aşa cum este întreg serviciul Uber, deja parte integrantă a vieţii urbane.

Şi ca să vă convingeţi şi singuri, am tras cu ochiul la preţurile noului serviciu, comparativ cu cele ale uberX (acesta din urmă disponibil încă din februarie):

preturi uber Mai mult, veţi putea beneficia de o cursă gratuită intrând în aplicaţie şi introducând codul „UBERBUC” în secțiunea Promoții (în limita a 30 lei discount, până pe 31 decembrie 2015).Citiţi şi

Distanțare socială în vreme de molimă

Legea numărul 5: firmele din “gig economy”, obligate să îşi trateze lucrătorii ca angajaţi

La drum cu mama

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro