Vara nomazilor digitali – călătoriile de răzbunare

6 July 2022

De la co-working la co-living

Ce-ar fi dacă ai putea călători prin lume, ai putea să-ți faci relații și să cunoști oameni noi, în timp ce lucrezi? Co-living este o tendință emergentă în rândul celor care lucrează de la distanță și al nomazilor digitali, care le permite să facă exact acest lucru.

Pe măsură ce angajații continuă să caute mai multă flexibilitate, libertate și echilibru între viața profesională și viața privată, mulți au început să aleagă un stil de viață care să le permită să rămână în locuri de cazare de pe tot globul cu persoane care gândesc la fel. Investițiile curg, de asemenea, în sectorul în plină expansiune și, cu o creștere globală de peste 210% de la an la an, începând cu 2015, capitalurile de risc le acordă atenție.

Pe măsură ce tendințele de lucru în comun și de lucru la distanță continuă să crească în popularitate după pandemie, conviețuirea a devenit următorul lucru important în rândul freelancerilor, antreprenorilor și angajaților cu normă întreagă la distanță.

Boom-ul „călătoriilor de răzbunare”.

În ciuda creșterii tarifelor de avion și a costurilor cu combustibilul, călătoriile se află la cote maxime. După ce au fost înfometați de călătorii în timpul pandemiei, oamenii de pretutindeni recuperează timpul pierdut în această vară. Termenul „călătorie de răzbunare” a fost inventat pentru a descrie creșterea uriașă a achizițiilor de zboruri pentru persoanele care au așteptat o vacanță după doi ani lungi de restricții – și cine îi poate învinovăți?

Vizitatorii sunt gata să cheltuiască bani buni pentru cele mai bune locuri de cazare, iar industria ospitalității se pregătește pentru o vară plină de turiști, integrând tehnologiile emergente în serviciile lor. Sistemele de automatizare inovează procesul general pentru oaspeți și personal, simplificând experiența de rezervare directă și oferind administratorilor de proprietăți instrumentele de care au nevoie pentru a-și automatiza afacerea.Citiţi şi

Ce am învățat din cinci săptămâni de lucru la distanță în timp ce am călătorit prin sudul Europei, care ar putea fi util și altora

Ascensiunea clasei Bleisure – noii călători ai lumii

Octav

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro