Make this night a date night (concurs)

2-11 Februarie 2016 - World Wide Web

2 February 2016

A câta oară te-au năpădit amintirile din vacanţe şi le-ai îndepărtat ca să nu-ţi tulbure concentrarea la cotidienele îndeletniciri? De câte ori nu te-a încearcat dorul de ducă şi l-ai alungat fără milă, pentru că n-aveai cum să pleci? De câte ori n-ai simţit nevoia de o pauză oricât de scurtă, ca să poţi continua? Viața cotidiană e făcută din griji peste griji, relația afectivă ajunge să fie secundară. De câte ori cuvântul “aventură” ţi-a dat frisoane, imbolduri, insomnii? Supriza ar putea reașeza relația. Schimbarea scenografiei ar putea atenua dorul de ducă (vara e departe).

Sigur că poți hotărî să schimbi câte ceva în oricare zi, dar n-o faci. La asta sunt bune sărbătorile. Conștiința ta se poate agăța de câte una ca de un jalon. De pildă, Valentine’s Day. Nici departe, nici aproape pentru o hotărâre. O inițiativă, un gest, ceva, cât de mic, chiar acum; asta însemnând să te înscrii la concursul nostru și, cu puțin noroc, să primești totul gata organizat. De model. 🙂

Redford & Streisand In 'The Way We Were'

Make this night a date night!

 O noapte toridă cu… iubitul tău/soțul tău. Ca și când ar fi prima. Sau chiar s-o depășească pe aceea. Toate astea se pot întâmpla, dacă pleci pe 13 februarie cu cel drag într-o excursie senzorială de-o noapte, la un hotel de cinci stele!

Senzorială – pentru că e astfel gândită să trezească și să mulțumească toate simțurile. Vei fi pregătită pentru întâlnire – se ocupă DOUGLAS să strălucești. Apoi, vei fi preluată de un automobil PORSCHE – elegant ca-n filmele bune, și condusă la cel mai bun hotel de lux din România – GRAND HOTEL CONTINENTAL. Iar de aici încolo începe basmul. Gastronomie fină, servicii fără cusur, răsfăț pentru doi la EDEN SPA, cadouri de la DOUGLAS (foto), gift card-uri pentru trei lecții de dans la studioul ARTHUR MURRAY și flori de la FLORIA în cameră. Și mai garantăm un lucru: miezul nopții nu va fi ora la care să se spargă vraja. Din toate astea, imaginația voastră ar trebui să facă minuni.

G50A8477

Și revenim la ideea de la care am pornit: poți să ne spui în cinci rânduri, nu mai multe, când a fost și cum a decurs ultimul vostru tête à tête?

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs?

REGULAMENT

1. Dai LIKE paginilor partenerilor noștri: Douglas, Grand Hotel Continental București, Porsche, Eden Spa Continental, Floria, Arthur Murray București.

2. Dai SHARE concursului pe pagina ta de Facebook.

3. Te înscrii cu un comentariu de forma:

numărul de ordine. numele întreg, povestea despre voi în cinci rânduri și linkul de la postarea de pe pagina ta.

(Atenție! Setează pe “public” postarea, pentru a putea fi văzută și de organizator.)

DESFĂȘURARE

Concursul “Make this night a date night” începe pe 2 februarie 2016 și se va încheia pe 11 februarie 2016, la ora 23:59.

Pe 12 februarie 2016, la ora 10, cu ajutorul random.org, se va face tragerea la sorți a câștigătoarei dintre numerele de ordine obținute la înscriere.

Câștigătoarea va fi anunțată imediat după validare (verificarea like-urilor la paginile partenerilor și a share-ului concursului pe pagina proprie) pe pagina de Facebook a revistei Catchy, pe adresa de email cu care s-au înscris în concurs și printr-un update la acest articol. Organizatorul va lua legătura cu câștigătoarea pentru toate detaliile legate de premiu.

BONUS!

Pe lângă marele premiu, DOUGLAS mai oferă 20 de carduri de cumpărături cu discount de 15% concurentelor/concurenților cu cele mai frumoase povești.

Iar Studioul de dans ARTHUR MURRAY, opt gift cardu-uri care înseamnă un set de trei lecții (1 lecție privată + 1 lecție grup + 1 lecție party). Lista câștigătorilor va fi comunicată tot pe 12 februarie, la ora 12. 

NB: Ținând cont de specificul acestui concurs, în cazul în care câștigătoarea marelui premiu nu răspunde până la ora 14:00 în aceeași zi (12 februarie), se va efectua o altă extragere. Pentru cardurile Douglas și gift cardurile Arthur Murray, câștigătoarele au la dispoziție 24 de ore pentru a răspunde.

Vă mulțumim pentru participare și vă urăm tuturor noroc! 

UPDATE: 12 februarie 2016

Și premiul cel mare merge la… Irimia Anca-Maria, numărul 25! 🙂
Felicitări!

concurs

 

Lista celor 20 care au câștigat cardul cu discount de 15% Douglas Romania:

1.Bosac Anca-Raluca (26)
2. Ioana Duda (29)
3. Ciocsirescu Cristina Ioana (18)
4. Ivona Oancea (17)
5. Adina Ada (15)
6. Norocel Elisabeta (13)
7. Georgiana Milea (11)
8. SIDOR ȘTEFANIA (7)
9. Miriam Soare (4)
10. Cezar Ion ( Luca Alexandra) (3)
11. Mihaela Muresanu (31)
12. BIZADEA CAMELIA (2)
13. Speranta Marin (30)
14. Andreea-Adriana Pascu (28)
15.Anca Ratiu (24)
16. VAsile Cristina Ileana (22)
17. Barascu Violeta Ramon (19)
18. Cristina Rusu (14)
19. Ionutas Raluca-Bianca (21)
20. PASERE RODICA MIHAELA (1)

Felicitări! 🙂

LATE UPDATE: 

Întrucât prima câștigătoare n-a răspuns, deși am mai așteptat-o un pic, Douglas Romania a efectuat o nouă extragere și norocoasa este… numărul 26, Bosac Anca-Raluca! 🙂 Felicitări!

Castigatori Concurs

Studioul de dans ARTHUR MURRAY oferă opt gift card-uri care înseamnă un set de trei lecții (1 lecție privată + 1 lecție grup + 1 lecție party). Lista câștigătorilor este:

Mihaela Muresanu (31)
Elena Ivan (20)
Ivona Oancea (17)
Adina Ada (15)
Norocel Elisabeta (13)
Ismană Ana–Maria (12)
Petrovita Mihaela (6)
Cezar Ion (Luca Alexandra) (3)

Felicitări tuturor!



Citiţi şi

Cine ți-a spus că trebuie să te dezbraci ca să faci dragoste?

Jurnal de Arizona: Dragă mamă

Delta Dunării – un loc ce trebuie văzut măcar o dată în viață

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Elena Apostol / 11 February 2016 18:21

    32 . Elena Apostol.
    Momente in doi exista,pentru ca noi le cream! Pentru ca oricat am fi de agitati, pentru ca oricat de aglomerat ar fi programul, alegem sa ne relaxam impreuna, sa ne regasim la sfarsitul zilei! Ultima , fiind in acelasi timp un moment care se repeta periodic, este cea in care El a pregatit paste cu ton (cele mai bune paste cu ton)si le am savurat cu un pahar de vin(asta dupa ce amandoi am terminat de invatat!)
    https://www.facebook.com/elena.apostol.7146

    Reply
  2. Mihaela Muresanu / 11 February 2016 16:26

    31.”O luăm la stânga, ba la dreapta, iar ai luat-o aiurea, mai, nu ești în stare să citești o hartă, eu nu sunt în stare să citesc o hartă, pe bune?” Discuția recurentă în fiecare aventură de a găsi drumul în excursiile noastre, însă nu mai contează pentru că ne-am găsit drumul împreună. Zic eu. El sigur are o părere mai nuanțată 🙂
    https://www.facebook.com/mihaela.muresanu1/posts/10206988552805978

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro