Melomani, pe locuri, fiți gata, start!

28 September 2016

O nouă ediţie a Seratelor muzicale OPERA FANtastica, inițiate și moderate de Luminița Arvunescu și organizate de Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură, are loc miercuri, 5 octombrie 2016, ora 19:00, în Salonul Cerchez al Muzeului Național Cotroceni, ca parte a seriei de evenimente dedicate sopranei Leontina Văduva cu ocazia celebrării a 30 de ani de carieră internațională.

leontina văduva

Invitaţi: soprana Leontina VĂDUVA, sopranele Alexandra DOBOȘ-RODRIGUEZ și Ramona PĂUN, tenorul George Ionuț VÎRBAN şi mezzo-soprana Florentina SOARE, pianista Diana IONESCU – director artistic al Vibrate Festival – și violonista Clara CERNAT – profesor de vioară la Conservatorul din Toulouse și director artistic al festivalului Rencontres Musicale de Nailloux.

Cu această ocazie, vor fi expuse și câteva dintre costumele purtate de Leontina Văduva pe scena Teatrului  Capitole din Toulouse, costume ce vor fi însoțite de poveștile doamnei Michelle AMOUROUX, Directoarea Atelierelor Capitole.

De asemenea, pe 7 octombrie 2016, ora 19:00 are loc la Sala Radio din Bucureşti Gala Aniversară Leontina Văduva 30.afis-opera-fantastica

Catchy doreşte să ofere cititorilor melomani îndrăgostiți de fiica Mariei Ciobanu, care a ales să cânte alt fel de muzică, câte două locuri la fiecare din cele două evenimente muzicale:

  • o invitație la Opera FANtastica: Luminiţa Arvunescu în dialog cu soprana Leontina Văduva, Salonul Cerchez al Muzeului Naţional Cotroceni, 5 octombrie 2016, ora 19:00
  • o invitație la Gala Aniversară Leontina Văduva 30, Sala Radio, 7 octombrie 2016, ora 19:00.

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs?

REGULAMENT

  1. Dai SHARE concursului pe pagina ta de Facebook. (Atenție! Setează pe „public” postarea, pentru a putea fi văzută și de organizator.)
  2. Te înscrii la sfârșitul articolului cu un comentariu de forma: numărul de ordine, numele întreg, răspunsul la întrebarea “în ce rol îți place cel mai mult Leontina Văduva și linkul de la postarea de pe pagina ta.

DESFĂȘURARE

Concursul începe pe 28 septembrie 2016 și se va încheia pe 3 octombrie 2016, la ora 23:59.

Pe 4 octombrie 2016la ora 10, cu ajutorul random.org, se va face tragerea la sorți a celor doi câștigători dintre numerele de ordine obținute la înscriere.

Câștigătorii vor fi anunțaţi imediat după validare (verificarea share-ului concursului pe pagina proprie) pe pagina de Facebook a revistei Catchy, pe adresa de email cu care s-au înscris în concurs și printr-un update la acest articol. Organizatorul va lua legătura cu câștigătorii pentru toate detaliile legate de intrarea în posesie a premiului.

Vă mulțumim pentru participare și vă urăm tuturor noroc!Citiţi şi

Concurs #fitbit50Kstepschallenge cu trei ceasuri bune premiu

Palatul Șuțu, 18 decembrie 2020 – 10 ianuarie 2021 – Leontina Văduva și marile scene ale lumii

“Un virus numit OPERĂ”. Luminița Arvunescu în dialog cu …

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro