N-ai trăit dacă n-ai iubit

20 December 2014

Linda tocmai a împlinit 31 de ani și, în ochii celorlalți, are o viață perfectă a€“ o căsnicie exemplară, doi copii reușiți, o carieră de succes și o casă luxoasă în Geneva. De fapt, ea se află la capătul puterilor, într-atât o obosește mimarea unei fericiri pe care nu o simte. Numai că într-o zi îl reîntâlnește pe Jacob, un fost coleg de care fusese îndrăgostită în adolescență, ajuns acum un om politic influent. În timpul interviului pe care acesta i-l acordă, în ziarista de succes se redeșteaptă o pasiune de mult uitată. Linda va încerca să trăiască pe deplin această iubire imposibilă și nu-și va găsi fericirea până nu-și va explora fără teamă abisurile sufletului.

Poate îți sună cunoscut, poate că nu și nici n-ai vrea ori nu-ți va fi dat să trăiești vreodată aceste frământări, dar tentația de a citi despre adulter e uluitoare. Nu știm motivele ori ne prefacem a nu le ști… 🙂 Pe scurt, vă invităm să participați la acest concurs în care Editura Humanitas Fiction oferă trei premii – trei volume și trei sacoșe de in. 

catchy_humanitas

Regulament

1. Ne lași un comentariu de forma: numărul de ordine. numele întreg, răspunsul la întrebarea “Care este numele protagonistei acţiunii din romanul Adulter, roman ce surpinde cu finețe psihologică criza existenţială a unei tinere femei din zilele noastre?”

2. Dai Like* paginii de Facebook Catchy, ceri prietenia Editurii Humanitas Fiction și dai share concursului.

3.  Te înscrii la news letterul Catchy. Formularul este la sfârșitul acestui articol. 

Concursul se va încheia pe 4 ianuarie 2015, la ora 24:00, ora României, iar pe 5 ianuarie, la ora 10, se va face tragerea la sorți cu ajutorul random.org. Cele trei câștigătoare sau cei trei câștigători, de ce nu?, vor fi anunțați imediat după validare printr-un mail la adresa cu care s-a înscris și pe cele două pagini de Facebook, iar premiul va fi livrat prin curier în 48 de ore. În cazul în care aceștia nu răspunde în termen de 48 de ore de când au fost contactați de către organizator, se vor efectua noi extrageri.

Vă mulțumim pentru participare, vă urăm tuturor noroc și SĂRBĂTORI FERICITE! Fără probleme sentimentale. :)

*Dacă ai fost desemnat câștigător al unui produs de către Random.org și nu te afli printre fanii acestor pagini ori  printre abonații la news letter-ul Catchy.ro, înscrierea nu este validată și se reia procedura de tragere la sorți.

***

Adulter, semnat de Paulo Coelho, ilustrează criză existentialムa unei tinere femei din zilele noastre, surprinzând cu finețe psihologică încercările prin care trece pentru a se regăsi. Lansat în portugheză în aprilie 2014, cu drepturi vândute deja în 45 de țări, acest nou roman a devenit bestseller la numai câteva zile de la apariție în cele peste 20 de țări în care a fost publicat până acum, printre care Brazilia, Portugalia, Franța, Polonia, Coreea de Sud, Statele Unite, Marea Britanie, Spania, Statele Unite.

Adulter este un roman „provocator și profund, o carte despre descoperirea pasiunii în viață și a ceea ce înseamnă să fii liber. O carte care te pune pe gânduri și o lectură copleșitoare pentru oricine și-a pus vreodată întrebarea: Asta este tot?” (Hutchinson)

„Un roman ce împletește problemele delicate că depresia, infidelitatea, rutina și căsnicia, străbătute însă de spiritul caracteristic al acestui magician al cuvintelor. – O Globo Extra, Brazilia, aprilie 2014

„Un studiu inteligent despre luptă unei femei pentru a se simți vie, pentru a înțelege ce este important în viață și ce este doar frivolitate. – We Love This Book, Marea Britanie, august 2014.

Update 5 ianuarie 2015

Cele tre câștigătoare sunt:

1. Ana Banu, 40

2. Mihai Dumitru, 67

3. Ananii Simona-Nicoleta, 102

rez concurs coelho

Mulțumim tuturor celor 111 participanți, vă dorim un an fără adulter și vă mai așteptăm la concursurile noastre. 🙂Citiţi şi

Truth and Justice/Tõde ja õigus

Ești bărbat când…

Fericirea are chipul tău (doar 40% cum îl văd eu)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Ana-Maria Bordeianu / 4 January 2015 20:44

  111. Ana-Maria Bordeianu. Raspuns intrebare: Linda.

  0
  0
  Reply
 2. ene maria / 4 January 2015 15:54

  110. ene maria, Numele protagonistei romanului Adulter este Linda

  0
  0
  Reply
 3. Adina Ene / 4 January 2015 14:52

  109. Adina Ene, Linda

  0
  0
  Reply
 4. Gheorghe Tiberia / 4 January 2015 13:35

  108. Gheorghe Tiberia. Linda

  0
  0
  Reply
 5. Violeta Ispas / 4 January 2015 11:31

  107. Violeta Ispas, Linda.

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro