Două invitații duble la super eveniment Harry Potter!

11 May 2017

Milioane de copii de toate vârstele, da și tu!, din întreaga lume au văzut cel puțin unul dintre filmele seriei sau au citit unul dintre faimoasele volume semnate de scriitoarea britanică  J. K. Rowling. Însă câți dintre aceștia au avut privilegiul de a urmări spectacolul pe care îl oferă proiecția, în format HD, pe un ecran de 20 de metri, a filmului Harry Potter și piatra filozofală, acompaniată de Orchestra Simfonică București? Oare tu nu ți-ai dori să fii unul dintre ei? Iar pentru asta nu este nevoie să călătorești nicăieri în lumea largă – poate doar cu imaginația în dimensiunile alternative ale fenomenului Harry Potter – căci un astfel de spectacol va avea loc chiar la București, pe 1 iunie, la Sala Palatului, ora 19:00.

La începutul acestui an, CineConcerts și Warner Bros. Consumer Products au plecat într-un turneu mondial cu seria de concerte dedicate filmelor Harry Potter și vor ține sute de reprezentații, în peste 35 de țări, până în 2018.

„Seria de filme Harry Potter reprezintă unul dintre acele fenomene culturale unice din viață care continuă să încânte milioane de fani din întreaga lume. Ne face mare plăcere să vă anunțăm că oferim în premieră oportunitatea de a urmări partituri muzicale de excepție, interpretate de o orchestră simfonică, simultan cu proiectarea pe un ecran uriaș a filmului îndrăgit. Va fi un eveniment de neuitat.” – Justin Freer, președintele CineConcerts și producătorul/dirijorul seriei de concerte dedicate filmelor Harry Potter

Afis Harry Potter In Concert

Aici şi aici găsești mai multe informații despre seria de concerte dedicate filmelor Harry Potter… iar aici, pe catchy.ro, ai posibilitatea de a câștiga una dintre cele două invitații duble la spectacolul din 1 iunie Harry Potter și Piatra Filozofală™ – în Concert, fiecare în valoare de 480 lei (1 bilet = 240 lei). Valoarea totală a premiilor este de 960 lei.

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs

1. Dai SHARE concursului pe contul tău de Facebook menționând cu tag un prieten cu care ai vrea să mergi la concertul-eveniment care te readuce în universul aventurilor lui Harry Potter și ale prietenilor săi, folosind hastagul #harrypotterinconcert.

2. Te înscrii cu un comentariu de forma:

numărul de ordine. numele întreg și linkul de la postarea de pe pagina ta.

(Atenție! Setează pe „public” postarea, pentru a putea fi văzută și de organizator. Sunt acceptați doar participanți de peste 18 ani. )

DESFĂȘURARE

Concursul începe pe 11 mai 2017 și se va încheia pe 13 mai 2017, ora 23:59. Validarea caștigătorilor va fi efectuată prin tragere la sorți (folosind platforma woobox.com) de către reprezentanții Organizatorului, în data de 14 mai 2017.

Reprezentantul Organizatorului va înmâna câștigătorilor validați biletele pe baza cărora aceștia vor participa la evenimentul Harry Potter și Piatra Filozofală™ – în Concert. Aceștia vor fi anunțați imediat după validare (verificarea share-ului concursului pe contul propriu de facebook, tag-urile și hashtag-urile) pe pagina de Facebook a revistei Catchy, pe adresa de email cu care s-au înscris în concurs și printr-un update la acest articol.

Vă mulțumim pentru participare și vă urăm tuturor mult noroc! ?

UPDATE 14 MAI

CÂȘTIGĂTORII CONCURSULUI SUNT: 

Nr. 1 – Carmen Violeta Stancu

 Nr. 2 – Daniela Tudor

FELICITĂRI și MULȚUMIRI PENTRU PARTICIPARE!Citiţi şi

Am avut profil pe Tinder

Musica Ricercata, în turneu național „BaRockIN’ Transylvania”

Ți-am zis eu că sunt mișto, ți-am zis!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro