The Catchy Christmas List 2018 sau lucrurile care contează

6 Decembrie - 20 decembrie 2018 -

15 photos

6 December 2018

Cum era să treacă decembrie fără lista noastră cu cadouri de Crăciun? 🙂 Iată că am ajuns și la a cincea ediție. Să ne fie de bine tuturor, zic, și acum să vă spunem la ce ne-am gândit anul acesta când ne-am ales partenerii.

  • Există femei “bune” (în toate sensurile flatante, minus cel în care, de bune ce sunt, unii le cred proaste), există femei “rele” (știți voi, cele care ajung unde vor, nu în Rai, ca cele bune) și mai există femeile care nu pot fi clasificate. (Dacă citiți descrierea femeii Catchy, parcă acestea ar fi.)
  • Există bărbați-pereche pentru toate aceste femei.
  • Pentru fiecare, seducția are un sens și un rost. Sau niciunul. Nimic rău, am zice. Cui nu-i place să se joace să nu se joace, atât e de simplu. Fiecare e răspunzător de adrenalina din viața sa.
  • Celor cărora le place să se joace, ne-am gândit să le dăm ocazii și jucării.
  • Există fabricanți de lucruri potrivite pentru toate tipurile de oameni. Când chiar nu găsim pe măsură, completăm cu propria imaginație. Nu renunțăm, nu disperăm.
  • Există vânzători de iluzii doar în măsura în care există cerere. Există și vânzători de realități blând retușate, dacă asta se dorește. Alegerea corectă vine și din onestitatea vânzătorului.
  • Uneori și fetele cuminți pot deveni obraznice, chiar cu succes, după cum și cele rele se pot răzgândi și să schimbe tabăra. Nimic nu e veșnic. Poate doar felul trei, desertul, fetele care nu pot fi clasificate?
  • În viață, contează puține lucruri cu adevărat. Poate vă ajutăm să faceți selecția.
  • Dacă nu v-am putut trimite anul acesta într-o călătorie, nu v-am încălțat ori îmbrăcat cu ceva așa cum ne-ar plăcea celor mai multe ori dacă nu v-am semnalat locuri ori feluri de regăsire sau de uitare de sine, nu înseamnă că ele nu contează. Ci doar că le-am amânat un pic. Până la anul. Atât e permis. 🙂

Vă mulțumim pentru că ne citiți, pentru că ne-ați găsit un loc și un rost în viața voastră și că acceptați la sfârșit de an să primiți mulțumiri și sub forma unor astfel de cadouri. Pe care le-am tras la sorți, ele s-au aranjat după cum urmează și vă așteaptă să le luați acasă de Crăciun.

1. Braiconf (pentru fete rele… care știu secretul cămășilor?)

Fetele bune doar le calcă, cele rele le și poartă.

Photo By ZiaVey Photography (www.ziavey.ro)

Voucher de 500 lei să alegi ce cămașă vrei pentru iubitul tău de la magazinul Braiconf Royal, Calea Victoriei, 102-108.

Cum ar fi… o cămașă de un alb strălucitor, din bumbac cu fir dublu răsucit, cu manșete duble pentru butoni, pentru business sau ceremonie. Cum care ceremonie? 🙂 (Facebook & Instagram)

***

2. CARBON – șampania campionilor de Formula 1 (pentru campioane. punct)

Capture-d’écran-2018-11-22-à-07.23.12-1

Șampania campionilor de Formula 1Șampanie Carbon rose

Dar avem și pe… rosé. 🙂 – 1.200 lei

De unde denumirea? Sticlele sunt făcute din fibră de carbon. Cât de lungă este istoria acestei șampanii franțuzești care le umple? În 2019 împlinește 110 ani. Din decembrie, și în România, prin grupul MEREGALLI. Așa încât, câștigătoarea va fi cu adevărat o norocoasă – se va număra printre primii care o vor bea…

***

3-7. TRIUMPH (pentru fete… tare bune?)

păturică Triumph

Păturici pentru dimineți de iarnă vesele și călduroase.
(Avem cinci de dat, fiecare e 100 lei.)
Din poză lipsesc el, copilul, cățelul sau pisica, bradul și toate celelalte care fac viața frumoasă. Pentru că există acel moment neprețuit în care ești tu, cafeaua și confortul tău. După care pot năvăli tot restul. 🙂

***

8. Folded & co (pentru fetele care visează la… Nights în white satin)

Folded & Co. Infinity Organic Cotton Beddings _ Gift box

Colecția INFINITY – Garnitură completă de pat, din bumbac organic (husă pilotă 160×200), cearceaf de pat și două fețe de pernă – 930 lei

***

9. Yon-Ka (pentru fete… cuminți cu gânduri interesante?)

Gift box DETOX

Lumânare aromatică Quintessence și, din gama corporală Aroma Fusion Detox Huile Détox (100 ml) și Gommage Doux (200 ml) – 460 lei

***

10. Dr. Leventer Centre (pentru fete… de neclasificat?)

Îmbunătăţiri subtile care păstreaza trăsăturile şi naturaleţea expresiei. Pentru că nu vrei să devii altă persoană, ci aceeaşi doar un pic mai tînără.

Invitatie LOVE @Dr.LeventerCentre

Tratamentul ridurilor de expresie două zone – 1.250 lei

***

11. LA PERLA & GUCCI (pentru fete… rele?)

” Când luxul și senzualitatea s-au topit împreună cu ușurința de a fi purtați și confortul, asta înseamnă libertate pentru mine.” Julia Hart, director de creație LA PERLA.La-Perla2876

Perechea roșie FREEDOM PANTY – 350 lei

Colecția FREEDOM are opt nuanțe splendide. Noi ți-l dăm pe primul. Roșu. Că e Crăciun și că în noaptea dintre ani roșu trebuie să porți ca să-ți meargă bine… 🙂

La Perla Freedom

Restul culorilor, dar și partea asortată de sus a… libertății, la boutique-ul La Perla de pe Calea Victoriei, Hotel Radisson, București.

GUILTY by GUCCI (pentru fete foarte… rele?)gucci

Gucci Guilty EDT 30 ml & Body Lotion 50 ml – 290 lei.

Hipnoptic. Creat în 2010 de Frida Giannini pentru femei senzuale, fermecător de îndrăznețe, fără urmă de vinovăție… Imposibil de ignorat.

12 & 13. CARTIER (pentru fete… rele?)

Cartier-Carat-Parfum

12. Carat de Cartier, EDP, 50 ml, 479 lei

panthere cartier

13. La Panthère de Cartier, EDP 50 ml, 469 lei

***

14. WAGNER ARTE FRUMOASE ȘI POVEȘTI (pentru fete… de neclasificat?)

Wagner 1

wagner 2

wagner 3

Pandantiv pictat manual cu aur pur, lanț de argint placat cu aur, sferă de porțelan ca charm – 545 lei (câștigătorul/câștigătoarea își va alege modelul)

***

15. GUERLAIN (pentru fete… care știu?)

KISSKISS LE ROUGE CRÈME GALBANT N°326

MÉTÉORITES COMPACT LIGHTrimel și fond de ten

La Petite Robe Noire mascara – 162 lei

Ruj KissKiss – 190 lei

Fond de ten Météorites Baby Glow – 256 lei

Météorites Compact Powder – 284 lei

***

16. HUMANITAS & HUMANITAS FICTION (pentru fete… periculoase)

Humanitas cărți premiu
Câteva dintre cele mai bune cărți ale lui 2018, 580 lei
Și oricând vi se face dor de o carte bună, Editura Humanitas e deschisă nonstop.

***

REGULAMENT

  1. dați „share” acestui concurs pe pagina voastră împreună cu hashtag-ul #catchychristmaslist2018 (ca să nu greșiți, îl puteți lua cu copy-paste) și aveți grijă să setați pe public postarea, să o putem vedea și noi;
  2. lăsați apoi la acest articol un comentariu de forma: număr de ordine, nume, prenume și linkul postării de pe peretele vostru.

DESFĂȘURARE

Concursul “LUCRURILE CARE CONTEAZĂ” se desfășoară între 6.12.2018 și 20.12.2018, ora 23:59.

Pe 21 decembrie, începând cu ora 10:00, cu ajutorul random.org, se vor face tragerile la sorți ale celor 15 câștigători dintre numerele de ordine obținute la înscriere. Primul extras câștigă premiul 1, al doilea, premiul 2, și tot așa până la al 15-lea câștigător.

Câştigătorii vor fi anunțați imediat

  • pe pagina de Facebook a revistei,
  • pe adresa de email cu care s-au înscris în concurs și
  • printr-un update la acest articol.

Fiecare câștigător va fi pus în legătură directă cu partenerii noștri pentru detaliile legate de intrarea în posesie a cadourilor.

În cazul în care primii câștigători desemnați nu răspund în termen de 24 de ore de când au fost contactați de către organizator, se va efectua o nouă extragere pentru fiecare caz.

***

Vă mulțumim pentru participare, cu bucurie să fie și cu… noroc! 🙂

***

CÂȘTIGĂTORII SUNT, ÎN ORDINEA EXTRAGERII, ÎNSCRIȘII CU NUMERELE

77 (Ioana Raduca), 140 (Cătălina Lupu), 13 (Lili Taruca), 110 (Daniela Gavankar), 118 (Radulescu Mihaela Cristina), 151 (Raluca Mihaela Nicolae), 145 ( Bortun Ioana Stefania), 189 (Sorina Cristea), 20 (Ada Moroianu), 212 (Marcela Motoc), 16 (Daniela Serb), 256 (Cojocaru Elena-Catalina), 132 (Ladopoulos Cristina), 93 (Mădălina Dumitrache), 108 (Roxana Popa), 92 (Spătaru Mădălina)



Citiţi şi

Cea mai proastă din curtea școlii

Există o panteră (Cartier) pentru fiecare femeie

Serumul C20 de la Yon-Ka sau biletul pentru Corsica de două ori pe zi

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro