Fii Rowenturoasă!

22 July 2016

“Prietenele mele s-au gândit bine, apoi m-au sunat vineri dimineață: avem nevoie de aventură! La 14.00 trecute fix, trecem să te ridicăm. O luăm din loc și ne oprim  la primul loc cu piscină. Rămânem peste noapte. A doua zi, plecăm mai departe. Și tot așa. Ne întoarcem luni dimineața. Mergem direct la serviciu. Gata, planul!

La toate astea, eu am răspuns: nu mă mai sunați, dacă ați băut de dimineață. Nu vin nicăieri. Exclusă faza cu luni dimineața, direct la birou.

De ceeee? am auzit un cor de pupeze. Am închis și m-am prefăcut că această convorbire n-a avut loc.

Pe de altă parte, am început să visez. Adio, randament la excell. În fond, de ce nu se putea ceva atât de simplu? Câți bani putea costa chestia asta? În orice caz, nu cât un week-end la Mamaia. Nici măcar cât unul în Vamă. Dar nu banii erau problema, ci cât bagaj trebuia să car cu mine pentru ca luni să mă prezint gata de birou, la prima oră. Ar fi încăput totul într-o poșetă mai mare? Nu. Poate într-una plus un rucsac. Și apoi, hainele pentru luni, șifonate. Și, părul. Și nu eram epilată fix pentru piscină. Una peste alta, tot NU. Dar cât de bine ar fi fost să fie DA… ”

Îți sună cunoscut scenariul? Ei, bine, am întrebat 100 de românce cât de bine ar răspunde unei astfel de invitații spontane de plecare într-o vacanță scurtă și, în ordinea descrescătoare a îngrijorărilor, răspunsurile s-au grupat astfel:

– cum vor rezolva cu părul?

– cum vor rezolva cu hainele?

– cum vor rezolva problema epilatului perfect pentru a purta costumul de baie?

Ei, bine, pentru ca toate aceste griji să lase loc liber dorinței de aventură și să nu mai constituie motive de refuz, ne-am gândit să vă oferim un pachet

trei produse compacte

special concepute să fie aliații unei femei gata oricând să plece într-un mai scurt sau mai lung voiaj.

Iată ce poți câștiga:

Epilatorul AquaPerfect Soft, fierul de călcat de voiaj First Class și peria rotativă Brush Activ’ Nano Smart de la Rowenta.

Epilator AquaPerfect Soft - utilizare pe pielea umeda

Epilatorul Rowenta AquaperfectSoft deține două brevete de invenție: tehnologia Soft Sensation – 1.400 de micro vibrații pe secundă, și tehnologia Advanced Micro-Contact – contact 100% cu zona pe care se aplică, eliminând chiar și firele de păr foarte scurte, inclusiv sub apă. Fără durere şi rapid, pentru a fi gata de plajă cât ai clipi.

DA1510F1

Fierul de călcat cu abur First Class are voltaj dublu (pentru utilizare internaţională), husă pentru depozitare şi design compact cu mâner pliabil. Tehnologia unică patentată a tălpii Microsteam, cu 200 de micro-orificii pentru o distribuţie bună a aburului, și vârful de precizie oferă rezultate fără cusur, în cel mai mic detaliu.

Brush Activ Nano Smart

Peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Nano Smart, cu design minimalist, încorporează tehnologii avansate, astfel încât rezultatul este unul profesional, ca după o sesiune de hairstyling la salon. Peria usucă părul și îl coafează în același timp. Ionii negativi și învelișul ceramic al periei reduc energia statică, astfel că părul devine neted și ușor de coafat.

***

Acum te întreb și pe tine: care dintre cele trei ți-ar fi cel mai util?

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs?

REGULAMENT

1. Dai LIKE paginii de Facebook a partenerului nostru Rowenta Romania.

2. Dai SHARE concursului pe pagina ta de Facebook. (Atenție! Setează pe “public” postarea, pentru a putea fi văzută și de organizator.)

3. Te înscrii cu un comentariu de forma:

numărul de ordine. numele întreg, răspunsul la întrebare și linkul postării concursului pe pagina ta.

DESFĂȘURARE

Concursul “Fii Rowenturoasă!” începe pe 22 iulie 2016 și se va încheia pe 3 august 2016, la ora 23:59.

Pe 4 august 2016la ora 10, cu ajutorul random.org, se va face tragerea la sorți a câștigătoarei dintre numerele de ordine obținute la înscriere.

Câștigătoarea va fi anunțată imediat după validare (verificarea like-ului la paginia Rowenta România și a share-ului concursului pe pagina proprie) pe pagina de Facebook a revistei Catchy, pe adresa de email cu care s-a înscris în concurs și printr-un update la acest articol. Organizatorul va lua legătura cu câștigătoarea pentru detaliile legate de intrarea în posesie a premiului.

NB: În cazul în care câștigătoarea premiului nu răspunde în 24 de ore, se va efectua o nouă extragere.

Vă mulțumim pentru participare și vă urăm tuturor noroc!

UPDATE: 4 august 2016

Câștigătorul este… numărul 22! Felicitări, Cristina Pop!

castigator rowenta



Citiţi şi

Fierul de călcat Philips și inovațiile care fac diferența: alegerea perfectă pentru rufe impecabile

Să fie storytelling!

Apel deschis pentru artiștii pasionați de reciclare, la Grădina cu Artiști, ediția cu numărul 35

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Aghinei Diana / 3 August 2016 22:35

    49. Aghinei Diana-Georgiana
    Cea mai utila ar fi peria rotativa.
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1385060201510367&id=100000192017213

    Reply
  2. Nitu Andreea / 3 August 2016 22:18

    47. Nitu Andreea
    Peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Nano Smart
    https://www.facebook.com/andreea.nitu.37/posts/10208853575489719?pnref=story

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro