Fast time, slow ageing (concurs Vichy)

29 octombrie - 5 noiembrie 2015 - World Wide Web

29 October 2015

De câte ori se trece la ora de iarnă, parcă aș primi un cadou neașteptat. Deși e ceva ce ni s-a luat și doar ni se înapoiază, frântura asta de timp e ca și cum un iubit rătăcitor s-ar întoarce mereu la tine… O bucurie molcomă, o senzație de ușurare, un oftat de iertare și de împăcare. E ora aceea după care tânjesc în fiecare zi și pe care, de obicei, o fur din timpul de somn. De data asta n-am mai dormit-o, ci m-am așezat în fața oglinzii, cu o cafea mare, și m-am gândit, fără să mă mai simt vinovată că ar fi trebuit să fac altceva, mereu altceva, la viața mea grăbită, dictată de o agendă plină-ochi, ca a unui șef de stat… minor, dar foarte important. 🙂

N-aș renunța la nimic din ce fac, dar nici nu se mai poate ca din iureșul cotidian să ies mai mereu învingătoare în ce-mi propun, dar învinsă de timp, înarmat cu cele mai perfide mijloace de a-ți arăta că tot el e mai tare. Oglinda nu minte… Ei, bine, stop! Am să opresc timpul, dacă nu-l pot da înapoi în fiecare zi. Cum? Mi-am găsit și eu un aliat, doar v-am spus că sunt creierul armatei mele. Eu voi merge pe fast forward, că-mi place, și fața mea pe slow forward. Nu ăsta e idealul oricărei femei care se prețuiește, să-i pună mereu în încurcătură pe ceilalți când vine vorba de anii pe care-i are? Știți voi replica aia cu efect miraculos asupra ego-ului feminin: tu spui că ai 10 ani de experiență semnificativă și ești întrebată, en passant, „dar ați început să lucrați de la 15 ani?” Dacă e bărbat, voi râde pe dinăutru și voi zâmbi enigmatic. Dacă e tot femeie, nu voi fi egoistă și îi voi vinde pontul – cremele premium Idéalia de la Vichy, de zi și de noapte.

femeie oglindă sărut

Deci, dacă acesta este aliatul-surpriză, vă invit să încheiați și parafați de urgență cu voi însevă pactul de bună înfățișare în lume și să îl luați partener de înfrumusețare. Pe foarte scurt (dar vom reveni), pentru eficiența produselor Vichy pledează investițiile continue în cercetare (Laboratoarele Vichy și-au început activitatea în 1931 și au ca deviză Pielea ta ideală) și ingredientul-minune, apa termală, ale cărei proprietăți curative erau cunoscute încă din secolul I, iar Idéalia e potrivită pentru toate femeile, indiferent de vârstă sau de culoarea și tipul de piele – normal-mixt sau uscat. În varianta de zi, conține extractul multi-activ de ceai negru (kombucha) și vitamina E, recunoscute pentru proprietățile lor antioxidante împotriva agresiunilor zilnice. În varianta de noapte, este un gel-balsam pentru repararea nocturnă a pielii ce conține o triadă imbatabilă – acid glicirizic, acid hialuronic și cafeină.

Acum, ce ne-am gândit noi, că nu-i frumos să ne bucurăm singuri de câte o descoperire personală. Și am pus de un concurs. Dar dincolo de premii – care te vor ajuta să ai tenul mai luminos, cu porii micșorați și ridurile netezite -, cred că mai important e să aflăm de la cât mai multe femei cum se descurcă zi de zi în jungla urbană și cum reușesc să arate bine, în ciuda provocărilor continue ale conceptului „fast life”.

 CONCURS

Premii:

  • Care Kit-uri ce conțin câte o cremă de zi ten-normal-mixt sau ten uscat (după caz) Vichy Idéalia, 50ml, o cremă de noapte Vichy Idéalia Skin Sleep, 50ml, și o cremă pentru conturul ochilor, 15ml, pentru ca ritualul de înfrumusețare să fie complet
  • Care Kit + o şedinţă foto!!!

STILL_LIFE_01_023

* 

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs?

REGULAMENT

Pasul 1:  Publici pe pagina ta de facebook o fotografie care să te surprindă într-un moment al unei zile obișnuite – fie la începutul ei, gata pentru un nou maraton, fie la birou, în plin avânt creator, fie acasă, prinsă în cotidiene treburi, fie în parc cu copilul, fie în oricare alt cadru din programul tău încărcat de femeie super-ocupată ce trăiește alert. Însoțește fotografia de un comentariu ce reflectă starea ta de spirit și de tag-urile #fastlife, #vichyromania şi #catchy.

Pasul 2: Ne lași aici un comentariu ce conține numele întreg și linkul către fotografia postată pe pagina ta. Nu uita să setezi postarea ca fiind publică, pentru a putea fi contorizată şi validată în concurs.

DESFĂȘURARE

Concursul FAST LIFE începe pe 29 OCTOMBRIE (ora 00:00:01) și se va încheia pe 13 NOIEMBRIE (ora 23:59:59).

Jurizarea se va face în funcţie de originalitatea şi creativitatea postării (poză+text) care ilustrează cât mai bine ideea de #fastlife (viaţă trăită în ritm alert), dar şi de gradul de impact al postării (măsurat în numărul de aprecieri, comentarii şi distribuiri făcute de alţi utilizatori facebook).

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 17 noiembrie, prin intermediul paginii de facebook Catchy, urmând ca, în decurs de două zile, să fie contactaţi pentru a intra în posesia premiului.

Dacă, din diverse motive, aceștia nu pot intra în posesia premiului (nu se poate stabili de comun acord o zi pentru realizarea ședinței foto în intervalul 18.11-4.12), sau nu pot fi contactaţi pentru livrarea Care Kit-ului, va fi contactată o rezervă, dintre cele trei stabilite în acest sens de juriu.

Vă mulțumim pentru participare și vă urăm tuturor noroc! 

UPDATE 18 noiembrie

Au fost desemnate câștigătoare următoarele participante:

Stefania

Ședința foto + kit Îngrijire –  Ștefania Sidor

corina

Kit îngrijire – Corina Bezdiga

miriam

Kit îngrijire – Miriam Soare

Felicitări, doamnelor! 🙂



Citiţi şi

Ce făcuseră mamele noastre de nu ne lăsaseră nicio avere?

Dragostea poate fi o dependență

Tu cum te-ai așezat pe drumul către a deveni „cineva”?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro