Oh, dar cât de tare le vrei! (concurs Guerlain)

23 iulie - 10 august - World Wide Web

23 July 2015

Ce-i trebuie unei femei să strălucească? Lumină din interior și un strop de ajutor din afară. Un strop am spus. O trecere fină de pensulă “muiată” în amestecul adorabil de culori ale pudrei bronzante Guerlain peste conturul feței pare că o sculpează și-i dă un aer radios. Asta face Terracotta, asta a făcut de la bun început, din 1984, când a dat lovitura cu promisiunea onorată impecabil “trei săptămâni de bronzat în trei secunde”. Și astăzi, la fiecare 20 de secunde, o cutiuță magică ajunge în poșeta unei femei, iar Terracotta este un nume generic pentru frumusețea caldă, domoală, discretă.

guerlain terracotta jolie teint

Pudra Terracotta Jolie Teint 03 (natural) – 243 lei

Într-o lume în care frumusețea artificială este “strigată” – aproape te trage de mânecă s-o bagi în seamă -, minunea asta de pulbere compactă iridescentă, invizibilă, este naturalul însuși. Visul oricărei femei – pudra care hidratează în loc să usuce, care ascunde micile imperfecțiuni fără efectul de mască. Nu mai e de multă vreme nici sănătos, nici de bonton să arăți de parcă ai locui într-un solar. No sun, no problem a fost inspiratul slogan cu care Guerlain a cucerit piața. Iar pentru femeia modernă a avea o mină bună a devenit mai important decât a părea în fiecare zi tocmai întoarsă dintr-o vacanță exotică în care parcă trupul nu o urmase. Femeia Terracotta nu mimează starea de bine, să ne înțelegem bine, ci, conștientă că nu poate fi mereu fericită, se ajută zilnic să treacă mai ușor peste orice i-ar rezerva ziua. Iar pentru cine a simțit deja atracția irezistibilă în fața culorilor acestor pudre – tot altele în fiecare an – există o explicație simplă: are suflet de nomad… 🙂 Pentru că “mama” Terracottei a fost Dominique Szabo – directoarea de creație de la Guerlain Maquillage – și “tatăl” ei – pământul roșu al deșertului marocan.

Așa se aplică. 🙂

Acum, sigur vrei să mergi mai departe și să scoți în evidență gura. Pentru buze vei avea noul gloss care dă volum, hidratează, rezistă foarte bine peste zi și se aplică foarte precis cu ajutorul burețelului din capac. Nu uita, ori ochii, ori buzele! Dacă ai de gând să reliefezi ochii, lași buzele cât mai naturale, și invers.

gloss d'enfer 420

Gloss d’Enfer – 420 Rouge Shebam, 150 lei

Pentru ochi, două nuanțe cu care te poți juca pentru un machiaj de seară. După placul și forma ochilor tăi.

Ecrin 2 Couleurs nr 02

Ecrin 2 Couleurs nr. 02, 230 lei

banner concurs

***

Toate cele trei produse pot fi ale tale!

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs? Cum, pe căldurile astea, sigur ajungi într-un mall, la răcoare, mergi într-unul din magazinele Sephora, Douglas, Marionnaud, Debenhams sau Kendra, îți faci un selfie la display-ul Guerlain sau, dacă nu agreezi selfie-urile, fotografiezi doar display-ul, și postezi poza pe pagina ta cu #myguerlain.

REGULAMENT

1. Ne lași un comentariu de forma: numărul de ordine. numele întreg și linkul către fotografia făcută în magazin.  

2. Dai LIKE paginii Guerlain Romania și SHARE concursului pe pagina ta de Facebook.

3. Te înscrii la newsletter-ul Catchy. Formularul este la sfârșitul acestui articol. 

DESFĂȘURARE

Concursul “GET THE GLOW, SHARE THE GLOW!” începe pe 23 IULIE și se va încheia pe 10 AUGUST 2015, la ora 24:00.

Pe 11 august, la ora 10, cu ajutorul random.org, se va face tragerea la sorți a câștigătoarei dintre numerelor de ordine obținute la înscriere.

Câștigătoarea va fi anunțată imediat după validare pe pagina de Facebook a revistei Catchy, pe adresa de email cu care s-au înscris în concurs și printr-un update la acest articol.

În cazul în care aceasta nu răspunde în termen de 48 de ore de când a fost contactată de către organizator, se va efectua o nouă extragere.

Organizatorul va lua legătura cu câștigătoarea în 24 de ore de la validarea rezultatului pentru detaliile legate de expedierea premiului.

Vă mulțumim pentru participare și vă urăm tuturor noroc! 

***

Nota bene: Dacă persoana desemnată câștigătoare nu poate face dovada că a dat share concursului și/sau nu se află printre abonații la newsletter-ul Catchy.ro ori printre fanii Guerlain România, nu va fi validată și se reia procedura de tragere la sorți. Vă mulțumim pentru înțelegere. 

UPDATE: la tragerea la sorți a ieșit numărul 12, Doina FLorescu. Felicitări și mulțumim tuturor pentru participare.

Screen Shot 2015-08-11 at 12.48.02 PM



Citiţi şi

Să fie storytelling!

Apel deschis pentru artiștii pasionați de reciclare, la Grădina cu Artiști, ediția cu numărul 35

Când lucrurile CU TINE încep, știi că ești pe drumul cel bun!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro