Fetele bune merg la mall, cele rele, la Designer Outlet Parndorf (concurs)

21 mai - 21 iunie 2015 - World Wide Web

21 May 2015

Nu cred că mai e cineva care să nu fi aflat încă de Parndorf, outlet-ul de lângă Viena, dar, pentru foarte puțin probabila eventualitate, vă spunem că e un fel de rai al chilipirurilor de brand, mai ales în perioada reducerilor de iarnă și de vară, când prețurile intră la apă cu 70%.

Tot ce-ți poate dori sufletul găsești acolo: Calvin Klein Jeans, Levi’s, Tommy Hilfiger, Puma, Adidas, Nike, Polo Ralph Lauren, Escada, Gucci, Guess, Lacoste, Stefanel, Samsonite, Porsche Design, Rosenthal, Prada, Armani, Adidas, Gucci, Fossil, Furla, Michael Kors, Calvin Klein Underwear, Diesel, Mango, Ecco, Hugo Boss, Home & Cook, Jack Wolfskin, Levi’s, Lacoste, Mango, Mammut, Salamander, Prada, Swatch, Tom Tailor, Bally, Brooks Brothers, Geox, Burberry, La Perla, Petit Bateau, Tod’s, Trussardi Jeans, Wolford… Mai vrei? Că mai sunt și cel mai bine ar fi să le vezi cu ochii tăi! Cum? Păi, ne-am hotărât să trimitem la shopping o fată “rea”, care știe ce vrea! 🙂

Concurs parndorf

PREMIUL

O escapadă de weekend pentru două persoane în Orășelul Cumpărăturilor, cu cazare și mese incluse, și… un voucher de 400 de euro!

Premiul este valabil pentru orice weekend din perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2015, în funcție de disponibilități, exceptând Sărbătorile legale. Câștigătoarea ajunge la Parndorf pe cont propriu.

CE AI DE FĂCUT

  • Intri pe Designer Outlet Parndorf , te decizi, cu greu, ce ți-ai dori cel mai tare din oferta outletului, copiezi linkul și împărtășești preferința cu noi, postându-l în comentariu atunci când te înscrii.

Cine-a spus că banii nu pot cumpăra fericirea pur și simplu n-a știut unde să meargă la shopping. Deci, la Parndorf, ladies!

parndorf

***

REGULAMENT

1. Ne lași un comentariu de forma: numărul de ordine. numele întreg, vârsta, link-ul către articolul preferat de pe site-ul organizatorului – Designer Outlet Parndorf

2. Dai SHARE concursului pe pagina ta de Facebook.

3. Te înscrii la newsletter-ul Catchy. Formularul este la sfârșitul acestui articol. 

DESFĂȘURARE

Concursul “Fetele bune merg la mall, cele rele, la Parndorf” începe pe 21 mai și se va încheia pe 21 iunie 2015 la ora 24:00, ora României.

Pe 22 iunie, la ora 10, cu ajutorul random.org, se va face tragerea la sorți a câștigătoarei dintre numerelor de ordine obținute la înscriere.

Câștigătoarea va fi anunțată imediat după validare pe pagina de Facebook a revistei, pe adresa de email cu care s-au înscris în concurs și printr-un update la acest articol.

În cazul în care aceasta nu răspunde în termen de 48 de ore de când a fost contactată de către organizator, se va efectua o nouă extragere.

Organizatorul va lua legătura cu câștigătoarea în 24 de ore de la validarea rezultatului pentru detaliile legate de deplasarea la Parndorf.

Vă mulțumim pentru participare și vă urăm tuturor noroc! :)

***

Nota bene: Dacă ai fost desemnată câștigătoare, dar nu poți face dovada că ai dat share concursului și/sau nu te afli printre abonații la newsletter-ul Catchy.ro, nu vei fi validată și se reia procedura de tragere la sorți. 

UPDATE: CÂȘTIGĂTOAREA CONCURSULUI ESTE CONCURENTA CU NUMĂRUL 157. IFTODE GABRIELA. FELICITĂRI! 

Screen Shot 2015-06-22 at 10.01.07 AM

Update 8 decembrie – Testimonialul câștigătoarei:

Sunt Gabriela Iftode, câştigătoarea concursului organizat de dumneavoastră în 22.06.2015. Tocmai m-am întors din Austria. A fost o experienţă minunată!!!! Totul a fost exact aşa cum s-a spus la început: 2 nopţi cazare, cu mic dejun inclus (+ un voucher pentru 2 pahare de şampanie!) şi 2 vouchere de 200 euro fiecare la Hotelul Wende (a doua poză) este foarte elegant, cu personal deosebit de amabil. Se află situat la aproximativ 8 km de Parndorf Outlet (prima poză). Cei de la Parndorf Outlet au trimis taxi la hotel la ora stabilită prin email şi am fost condusă la centrul Info pentru a lua voucherele de cumpărături. Mi s-a spus că, atunci când termin cumpărăturile, să mă întorc la centru Info, pentru a fi condusă cu taxi la hotel. Eu am avut încredere de la început în corectitudinea concursului, dar nu m-am aşteptat la acest comportament ireproşabil, la atâta amabilitate şi corectitudine! Sunt profund impresionată de tot ce am primit în acest week-end! Mulţumesc, Catchy, mulţumesc, Parndorf Outlet, mulţumesc, Hotel Wende! 🙂



Citiţi şi

După 22 de ani

Pentru toate femeile de 60+, pardon, pentru toate femeile :)

Cum am ajuns noi aici?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro