Trei bucurii (concurs de 8 martie)

4 March 2022

În vremuri grele avem parcă mai multă nevoie de micile bucurii. Și asta vrem să facem acum, să aducem trei mici bucurii în comunitatea noastră inimoasă și săritoare, care înțelege greul și, când poate, face un gest să-l diminueze.

Vă mulțumesc și în acest fel pentru momentele de solidaritate, pentru clipele când rezonăm de la mari distanțe și reușim să alinăm, să aducem zâmbetul înapoi, să dăm curaj.

Iată ce v-am pregătit:

trei cadouri în valoare de 397 lei fiecare ce conțin

câte două produse Moroccanoil  (Ulei Uscat pentru Corp și Root Boost care oferă volum părului) și

un produs K18 o mască tratament pentru păr deteriorat. 

Ce aveți de făcut

REGULAMENT

  1. dați căutare pe www.catchy.ro un cuvânt oarecare și intrați pe primul articol afișat.
  2. copiați linkul și îl postați într-un comentariu pe pagina noastră de facebook la postarea cu concursul (click aici).
  3. dați share concursului pe pagina voastră de facebook, iar linkul acelei postări îl lăsați într-un comentariu la acest articol, în secțiunea comentarii ( My two pennies) de forma: număr de ordine, nume, prenume și linkul postării de pe peretele vostru.
  4. aveți grijă să setați pe public postarea, să o putem vedea și noi 🙂
  5. last, but not least, dacă nu sunteți încă fanul nostru, poate e timpul să deveniți. Asta v-ar purta noroc 🙂

DESFĂȘURARE

Concursul  se desfășoară între 4.03.2022 și 8.03.2022, ora 23:59.

Pe 9 martie, la ora 10:00, cu ajutorul random.org, se vor face tragerile la sorți ale celor trei câștigători dintre numerele de ordine obținute la înscriere.

Câştigătorii vor fi anunțați imediat

  • pe pagina de Facebook a revistei,
  • pe adresa de email cu care s-au înscris în concurs și
  • printr-un update la acest articol.

În cazul în care primii câștigători desemnați nu răspund în termen de 24 de ore de când au fost contactați de către organizator, se va efectua o nouă extragere pentru fiecare caz.

Dacă vi se pare complicat să participați, trebuie să știți că la tăți ni-i greu zilele astea. 🙂

Vă mulțumim și vă dorim baftă. 

***

 

UPDATE 9 martie: cele trei câștigătoare extrase cu random.org au fost doamnele înscrise în concurs cu numerele 34, 12 și 33. Felicitări lor și mulțumiri celorlalți participanți ( am avut și băieți!)! 

 

***

Informații despre produsele oferite ca premii din partea partenerului nostru e făcut bucurii, TOP LINE SHOP.

Moroccanoil Ulei Uscat pentru Corp infuzează pielea datorită proprietăților antioxidante și hrănitoare ale uleiurilor de argan, măsline și avocado; rezultate remarcabile și o piele cât mai catifelată. Formula foarte ușoară se absoarbe instant în piele și o menține hidratată, în timp ce acizii grași esențiali îngrijesc zonele uscate și îmbunătățesc textura și tonusul pielii. Parfumul clasic Moroccanoil răsfață simțurile cu un miros delicat și fin.

Potrivit pentru toate tipurile de piele. Pulverizați un strat subțire și masați uleiul direct pe piele imediat după duș, cu  mișcări circulare ascendente pentru a obține o strălucire sănătoasă.

Ingrediente cheie:

  • Ulei de Argan – extrem de bogat în tocoferoli naturali (Vitamina E), acizi grași esențiali și antioxidanți, acest ulei 100% natural ajută la hidratarea și hrănirea pielii, îmbunătățindu-i textura și tonusul.
  • Ulei de Măsline – conține o cantitate mare de acizi grași mononesaturați și vitamina E antioxidantă care hidratează, protejează și hrănețte. Este benefic pentru pielea uscată sau agresată.
  • Ulei de Avocado – penetrează adânc în piele și este o sursă de antioxidanți, vitamine și acizi grași esențiali care ajută la îmbunătățirea texturii pielii și o mai bună hidratare.

preț 180 lei

Root Boost Moroccanoil® este un produs destinat obținerii unui volum mai mare al părului. Se agită doza și se pulverizează generos la rădăcina părului șters cu prosopul, ridicat șuviță cu șuviță. Infuzat cu ulei de argan bogat în antioxidanți, acest produs conferă volum părului prin texturarea firelor de grosime medie până la fină. Apoi puteți coafa obișnuit cu peria uscătorului sau doar să-l uscați. Trebuie să știți că există în aceeași gamă și o spumă volumizantă, în caz că ați avea nevoie. 

preț 92 lei

K18 Peptide™ Professional Mask leave-in este un tratament bioactiv, acționează la nivel molecular, pătrunde și acționează în straturile interioare ale firului de păr, repară, redă sănătatea și aspectul de păr tânăr. Părul își recăpăta rezistența, catifelarea, netezimea și mișcarea naturală. Puteți simți și vedea diferența în doar 4 minute încă de la prima utilizare. Oferă rezultate de lungă durată care nu se pierd la spălări repetate. Pentru cele mai bune rezultate, folosiți pentru primele 4-6 spălări consecutive, apoi la fiecare 3-4 spălări.

preț 125 lei

Utilizare: spălați, nu folosiți balsam, tamponați cu prosopul, folosiți cantități mici de K18 Peptide™ și adăugați mai mult dacă este necesar în funcție de lungime, grosime și de condiția părului. Distribuiți uniform începând de la vârfuri spre rădăcină, folosind câte o pompă de produs. Lăsați să acționeze timp de 4 minute pentru a se activa. Nu clătiți. Coafați în mod obișnuit.

Produsele brandului Moroccanoil sunt disponibile exclusiv în magazinele Top Line și în saloanele selecționate.



Citiţi şi

5 motive să folosești produse naturale de îngrijire

Cum îți protejezi părul în sezonul rece

Moroccanoil și aurul lichid al Africii

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro