Have fun, catch the sun! (concurs)

5 June 2015

Frumoasă, bronzată și cu părul ca o mătură? Așa ceva nu se poate! Pentru corp și față ai înțeles că trebuie creme de protecție și te supui ritualului de ungere cu destul de puțină plăcere, știu… mai ales când trebuie să repeți operațiunea. Ochii ți-i protejezi cu ochelari de soare. Corect, util, elegant. Bon! Părul ți-l acoperi din când în când cu pălăria de soare. Dar nu-mi spune că o porți tot timpul, toată vară, că ești la mare, la munte sau în oraș, că nu te cred. Și soarele o da el strălucire părului, dar în toiul zilei îl cam hărțuiește cu ultra-violetele cele rele. Iar dacă ești la mare sau la piscină, nu te văd înotând cu pălăria pe cap. Corect? Așa că, ne-am gândit să punem la bătaie gama completă SUN SUBLIME de la KEUNE pentru ca și părul tău să dea spectacolul frumuseții toată vara. 🙂

keune02

Sun Sublime Shampoo

Preț : 55 lei

Șampon delicat, cu minerale esențiale și complexul Anti-Chlorine, special conceput pentru spălarea zilnică a părului în timpul verii, ce îndepărtează din păr și de pe corp produsele de protecție solară, clorul din apa piscinei sau sarea din apa mării. Conține Provitamină B5 ce împiedică deshidratarea firului de păr și polimeri cation-activi pentru pieptănare ușoară.

 Sun Sublime Conditioner

Preț : 65 lei

Balsam hrănitor și revitalizant pentru păr poros, deshidratat, degradat, ideal după expunerea la soare. Conține filtre UV ce “îmbracă” firul de păr după spălare, Biomine și unt de Shea, ce hidratează și revitalizează părul și scalpul, minerale, și polimeri naturali ce dau volum și strălucire părului și îl fac mătăsos și ușor de pieptănat. Aplicați produsul pe părul umed, la o distanță de 3 cm de scalp. Masați, lăsați să acționeze 1-3 minute, apoi emulsionați. Clătiți cu apa din abundență.

Sun Sublime Treatment

Preț : 110 lei

O altă variantă de tratament după spălat este masca hrănitoare și revitalizantă. Ideală în perioadă estivală, ea se adresează de asemenea părului poros, deshidratat, degradat. Pe lângă ingredientele comune cu Sun Sublime Conditioner, mai conține proteine din grâu și plofenoli din sâmburi de struguri, ce repară fibra capilară. Efectul este mai intens și culoare rămâne vie vreme mai îndelungată. Se aplică la fel ca balsamul. 

soare

Sun Sublime Oil

Preț : 80 lei (125 ml)

Ulei protector împotriva razelor solare pentru corp și păr cu formulă rezistentă la apă. Conține scuturi anti UV cu SPF 8, ulei natural de Squalane (extras din măsline) pentru hidratare, Oryzanol – un extract din orez – și vitamina E pentru eficiența lor ca antioxidanți. Părul își păstrează culoarea, capătă strălucire și volum. Se pulverizează pe păr/ piele, umed/ă sau uscat/ă, înainte de expunerea la soare.

 Sun Sublime Serum

Preț: 135 lei (25 ml)

Ser reparator și de protecție, rezistent în contact cu apa. Conține scuturi UVși Vitamină E, repară și fortifică vârfurile deteriorate ale firelor de păr. Câteva picături de produs se omogenizează în palme și se aplică ușor, cu vârful degetelor, pe părul umed sau uscat, pe vârfuri sau pe toată lungimea firului de păr, căruia îi conferă un luciu intens. Părul, natural sau vopsit, își va menține intensitatea culorii și strălucirea.

***

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs – condiția fără de care n-ai avea nicio șansă să câștigi premiul în valoare de 445 lei? Simplu, ne spui dacă ai părul natural sau vopsit. 🙂 Just curious.

REGULAMENT

1. Ne lași un comentariu de forma: numărul de ordine. numele întreg, răspunsul la întrebarea “ai părul natural sau vopsit?”.

2. Dai SHARE concursului pe pagina ta de Facebook.

3. Te înscrii la newsletter-ul Catchy. Formularul este la sfârșitul acestui articol. 

DESFĂȘURARE

Concursul “HAVE FUN, CATCH THE SUN!” începe pe 5 IUNIE și se va încheia pe 12 IUNIE 2015, la ora 24:00.

Pe 13 iunie, la ora 10, cu ajutorul random.org, se va face tragerea la sorți a câștigătoarei dintre numerelor de ordine obținute la înscriere.

Câștigătoarea va fi anunțată imediat după validare pe pagina de Facebook a revistei Catchy, pe pagina Keune România, pe adresa de email cu care s-au înscris în concurs și printr-un update la acest articol.

În cazul în care aceasta nu răspunde în termen de 48 de ore de când a fost contactată de către organizator, se va efectua o nouă extragere.

Organizatorul va lua legătura cu câștigătoarea în 24 de ore de la validarea rezultatului pentru detaliile legate de expedierea premiului.

Vă mulțumim pentru participare și vă urăm tuturor noroc! 

***

Nota bene: Dacă ai fost desemnată câștigătoare, dar nu poți face dovada că ai dat share concursului și/sau nu te afli printre abonații la newsletter-ul Catchy.ro, nu vei fi validată și se reia procedura de tragere la sorți. 

UPDATE  13 iunie: câștigătoarea a fost desemnată Calistru Irina, numărul 97. Felicitări tuturor și vă mai așteptăm pe Catchy.ro! 🙂

Screen Shot 2015-06-13 at 10.14.22 AM



Citiţi şi

Adevărat a înviat!

Luna Nouă în Vărsător și mesajele pentru fiecare zodie (horoscop) –

Mercur în mers direct prin Vărsător 5-23 februarie 2024 – horoscop

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Stepan Klementina / 13 June 2015 9:48

    121.Stepan Klementina. par vopsit

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro