La Prairie Skin Caviar Absolute Filler sau repornirea motoarelor tinereții

12 September 2017

Avem două vești pentru voi – una proastă, dar cunoscută, și una bună, există remediul. Să începem cu ce-i mai puțin îmbucurător și să păstrăm bucuria pentru final. 🙂

Îmbătrânim

De la 30 de ani încolo, pielea feței începe să-și piardă gradat din grosime, elasticitate, fermitate, volum, strălucire, luminozitate, finețe, catifelare, din capacitatea de reparare ori din cea de a menține apa… Adică se ridează, se lasă, se asprește, se pătează, se usucă… Numai belele… Și toate astea pentru că în fiecare dintre cele trei straturi ale pielii – derm, epiderm și hipoderm – au loc modificări – unele provocate din interior, care țin de gen și genetică, altele provocate din exterior (foto-îmbătrânirea, fumatul, stresul).

Vă invit să pătrundem în cele trei straturi ale pielii și să vedem ce se întâmplă acolo după 30 de ani.

În epiderm, numărul de celule scade cu 10% cu fiecare deceniu de viață. Și parcă nu era de ajuns că le scade numărul, cu timpul devin mai subțiri și mai puțin aderente. Iar scăderea aderenței intracelulare duce la creșterea pierderilor de apă la nivelul barierei cutanate și pielea se usucă.

În derm, se află întreaga structură de suport a pielii – o schelărie de colagen și elastină produse de fibrolaste, iar la 30 de ani acestea își pierd abilitatea de a le mai sintetiza! Cam atunci încep să apară și primele riduri… Nu-i așa că se leagă lucrurile? Trebuie să mai știți că până la 35, am pierdut deja 10% din zestre și până la 55, aproape 45% din volumul feței… Pentru că volumul feței și alura tinerească sunt date de toate aceste materiale de suport din derm, dar și de…

FAT CELLS

Celule grase, ©Getty

…adipocitele (celulele sferice de grăsime) din hipoderm, cel mai profund strat al pielii. Și, ghinion, până și ele se micșorează cu anii. Sigur știți că numărul de adipocite creşte până în jurul vâr­stei de 14 ani, după aceea se stabilizează. Dar asta nu înseamnă că stagnează. În fiecare an al vieții de adult, 10% din adipocite mor. Dar ele sunt rapid înlocuite de un număr egal de celule noi. Când slăbim sau ne îngrășăm e vorba doar de cantitatea de grăsime depozitată în celule, nu de numărul lor. Pentru că adipocitele se pot goli sau umple, mărindu-și dimensiunea de până la 50 de ori!  Ținem cură, slăbim, mâncăm fără măsură, ne îngrășăm, iar slăbim, iar ne îngrășăm… știm acum de ce – numărul lor rămâne același. Numai că din sferice, dolofane, cu anii, se micșorează și nu mai pot oferi pielii susținere și volum. Știți voi prea bine dilema după o vârstă: dacă vrem să slăbim, pielea nu reacționează prea grozav, iar la față e cea mai vizibilă și inestetică lăsare și pierdere de volum.

absolute filler

Dacă am înțeles cum se deteriorează pielea cu timpul, atunci înțelegem și ce anume caută producătorii de cosmetice – produse care pătrund și acționează la locul dezastrului – reanimare și repornire! Cum facem ca unele procese să devină măcar parțial reversibile cu ajutorul produselor cosmetice și nu prin proceduri chirurgicale. Pentru că ce oferă un face lift chirurgical? Întinde pielea, nu îi redă volumul din tinerețe și prin urmare nici contururile cărora le ducem dorul. Așdar, elementar, dragă Watson!, avem nevoie de celulele grase și de colagen ca să recăpătăm volumul și contururile pierdute ale feței… Și, înainte de filere injectabile sau un lifting chirurgical, zic să epuizăm căile naturale. Care până acum nu includeau și opțiunea de a folosi un produs cosmetic ce ajunge până în hipoderm

Absolute-Filler-CREDIT-PHILIPPE-LACOMBE-1024x981

La Prairie Skin Caviar Absolute Filler 

©Philippe Lacombe

Aceasta este vestea bună și marea noutate cu care a surprins din nou La Prairie! Schimbarea în bine vine garantat: subtil, neinvaziv, durabil, finalmente spectaculos prin armonia recăpătată natural. La Prairie compensează toate pierderile induse de îmbătrânire și încearcă să ne readucă pe plus.

Remediul

Ce este minunat la gama anti-aging Skin Caviar, care anul acesta împlinește 30 de ani de la lansarea primului produs, este că oferă clientelor posibilitatea, noi îi spunem luxul, de a alege în funcție de propriile nevoi și dorințe. Gama era oricum destinată unor scopuri precise și onorate integral – lifting și fermitate, dar cu sosirea celui de-al 13 produs – Skin Caviar Absolute Filler – liftingul este dus la nivelul următor, când se cere și umplerea din interior pentru restaurarea volumului și desăvârșirea pielii.

Aceeași întâlnire dintre cercetarea fundamentală, tehnologia de vârf și ingredientul cheie – caviarul, a condus de această dată la obținerea celui mai potent produs – Caviar Absolute. Practic, un nou caviar recompus doar din componentele sale cele mai prețioase – uleiurile (lipide) și proteinele – izolate prin presare și centrifugare.

Noile molecule țintesc adipocitele din hipoderm și le determină creșterea în volum. Și iată de unde vine efectul de revolumizare a feței. Împreună cu celelalte ingrediente – Tissue Guidance Matrix, formula revoluționară ce integrează celule mai tinere în pielea îmbătrânită pentru a ghida înnoirea țesuturilor, cu recăpătarea fermității și a elasticității, extractele de alge brune și de rădăcini de bujor, antioxidanți și ajutoare pentru hidratarea pielii, formula cea nouă are toate armele pentru a-și îndeplini misiunea complexă asumată: de a stimula producerea de colagen, de a hidrata, de a reface densitatea pielii, de a reface volumul hipodermului cu efect de umplere și ridicare și de a rafina conturul feței.

Ritualul 

Se recomandă să începem cu Skin Caviar Essence-in-Lotion, un tratament pre-serum, infuzat cu apa de caviar (obținută printr-un proces de distilare cu abur care asigură captarea celor mai volatile ingrediente active ale caviarului), care pregătește tenul să culeagă toate beneficiile serumului și ale cremelor care urmează.

essence

Câștigătorul premiului “Best of Beauty” 2016 oferit de Allure Magazine

Apoi se aplică Skin Caviar Liquid Lift (un serum îmbogățit cu extract de caviar pentru mini lifting instant și fermitate) și…

gold

crema de ochi Skin Caviar Eye Lift Cream.Skin Caviar Eye Lift Cream

Pentru ca, în final, să aplicăm Skin Caviar Absolute Filler pentru restartarea întregului proces metabolic al pielii.

Aplicare

Creama cu textură mătăsoasă se absoarbe impecabil.

Pe lângă că e igienic și elimină contactul cu aerul, recipientul cu oglindă în capac asigură și dozarea perfectă – la o apăsare pe buton este eliberat fix 1 ml de cremă. De ce e important acest mecanism: pentru că majoritatea păcătuim scăpând spatula sau degetul mai adânc decât e necesar.

O doză e suficientă pentru față.

Dacă vreți și gât, și decolteu, o altă doză, nu mai mult. Cutia are 60 ml, iar prețul la raft este de 2330 lei. Prin urmare, în funcție de nevoi și de bugetul disponibil pentru restaurarea formei și contururilor feței și a calității pielii decolteului și gâtului, o cutie vă va ajunge:

  • 90 de zile (25 lei/zi) pentru o singură aplicare, ca tratament local, doar în punctele în care apar primele semne  de pierdere a volumului (vârsta 30+)
  • 60 de zile (383 lei/zi) pentru o singură aplicare, dimineața sau seara, doar față; (vârsta 40+)
  • 30 de zile (766 lei/zi) pentru două aplicări – dimineața și seara, doar față, sau o singură aplicare față, gât și decolteu, dimineața sau seara; (tenuri 50+)
  • 15 zile (153 lei/zi) pentru două aplicări complete, față, gât, decolteu, dimineața și seara. (tenuri 55+)

N.B. Nu se aplică în jurul ochilor. Pentru asta există cremele de ochi.

Despre La Prairie

 La Prairie este brandul elvețian cu o solidă reputație în zona cosmeticelor anti-aging. Ale cărui noutăți apar mai rar (19 game în 36 de ani, dintre care câteva sunt variante îmbunătățite ale unor formule mai vechi), dar când are loc o lansare știi deja că au făcut din nou pasul înaintea tuturor. te poți întreba de ce au parte de atâta vâlvă mediatică și atâtea laude cosmeticele lor. Ei, bine, pentru că își onorează promisiunile de fiecare dată și pentru că există o filosofie atât de generoasă în spatele descoperirilor care susțin dorința femeilor de a-și păstra cât mai mult frumusețea tinereții: “Și dacă toată goana după recucerirea timpului nu e doar despre a mai adăuga ani vieții ci și despre a adăuga viață anilor?”

Vă las cu acest gând și doar atât mai adaug: de câteva zile, de când testez crema, ceva extraordinar se întâmplă. Pentru că văd rezultate, presimt că această energie de sorginte nouă va reporni și alte motoare adormite, stați pe-aproape! 🙂

Ah, trebuie să vă mai spun ceva! 🙂 Cineva a avut curiozitatea să calculeze cât ar costa 1 l/kg dintr-o astfel de cremă și i-a ieșit un preț de 8.081,70 €. Wow! În caz că nu știați, cel mai scump caviar din lume, numit Beluga (numele rusesc pentru morunul alb care crește în Marea Caspică) costă între 5000 și 10.000 $/kg. Ouăle de beluga sunt cele mai mari, mai lucioase și mai gustoase din lume. Cum există această legătură indisolubilă între La Prairie și caviar, te poți întreba de ce sunt atât de scumpe? Ei, bine, pentru caviar, răspunsul stă chiar în acest pește uriaș pe cale de dispariție: femela are un ciclu de maturare de 25 de ani. Crescătorii trebuie să aibă bani și răbdare până să-și recupereze investiția. Plus că trebuie să omoare chiar găina care face ouă de aur… Deci, e rar, vine de la un cetaceu care trebuie sacrificat și este foarte cerut. Așa și cu Skin Caviar Absolute Filler. Prețul e dat de ingrediente și beneficii. E unic, e bun și deja este un succes. Iar obrazul subțire (la propriu, ați văzut) cu cheltuială se ține!Citiţi şi

Blinii delicioase

Serumul care “deschide ochiul” și redefinește privirea

Denisa la profa de make up

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro