ELYSEE a lansat linia MINUNI de Romania

24 December 2020

În premieră absolută, ELYSEE lansează sub umbrela Essence de Roumanie un concept unic: MINUNI de România care transpune pe note olfactive cele mai frumoase trăiri, simboluri și înțelesuri românești. Minunile vin să completeze linia RomanIA, un alt succes din portofoliul de suflet al fondatoarei ELYSEE, Cristina Bălan.  

©coverstories.ro

„Ne mândrim cu faptul că, pentru prima oară, ingrediente românești precum Mâna Maicii Domnului, Regina Nopții, floarea de salcâm, lămâița sau rășina de brad au fost încorporate de maeștri parfumieri francezi în formulele parfumurilor. Vă invităm să descoperiți o simfonie de note, de trăiri și de simboluri în gama ce, cu atât de mult suflet, își trage numele din adevăratele MINUNI de România.

Pentru ca acest proiect să prindă viață, a fost nevoie de doi ani de muncă în care s-au întâmplat următoarele:

  • 42 de oameni din Grasse, Paris și România au contribuit cu știința, pasiunea și flerul lor
  • au fost făcute 146 de formule diferite pentru ca selecția finală să cuprindă doar opt
  • au fost achiziționate tot atâtea – opt – creații ale unor pictori români contemporani pentru a sta la baza imaginii produselor (lucrările de artă sunt expuse acum în Elysee Gallery)
  • au fost studiate 72 de tipuri diferite de sticle dintre care s-a ales doar una
  • au fost create 208 variante de design până s-a ajuns la forma actuală.

Aproape sau departe de România, nu ai cum să rămâi indiferent la frumusețea eterică a unui NOR seducător, la profunzimea unui DOR mistuitor, la HORA în care te prinzi și din care nu mai vrei să ieși. Umbrele de AMURG te cheamă spre trăirea unui VIS românesc, autentic. Și, când te trezești din vis, îți scalzi fața în ROUA proaspătă a dimineții și simți FIOR-ul unui nou început. Pe note de vată de zahăr și mere coapte, personajul emblematic al legendei românești DRACOOLA renunță la aura sumbră și ne șoptește din adâncul veacurilor: „History can be fun”!

FIOR

Te ademenește cu șoapte de iubire. Urme pe nisipul încins te îmbie să înfrunți răceala valurilor. Departe, o siluetă dansează pe ape ca o ispită din afara timpului. Atingerea unei mâini nevăzute te atrage spre fiorul unei noi aventuri pe care o prinzi în tine ca pe o rază de soare strivită între gene.

FIORUL unui nou început!

Categorie olfactivă: Oriental lemnos

Note de vârf: frunze uscate de nuc, miere, zambilă

Note de mijloc: trandafir, piele, nectar de regina nopții

Note de bază: rășină de pin și lemn ars de salcâm

PRET: 490LEI

*ELYSEE comercializează peste 40 de branduri de parfumerie exclusivistă și cosmetică prin cele două parfumerii de nişă din Bucureşti – una pe Calea Victoriei şi cealaltă în galeria comercială The Grand Avenue de la hotelul JW Marriott.



Citiţi şi

Din doi ca tine aş scoate unul bun. Poate ăla stă

Scrisoare către el

Mintea mea nu mai este prizoniera gândului cum să te fac să mă vezi

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro