Your hair. You. (Concurs Kérastase Paris)

12 August 2014

Un bărbat scria mai demult într-un un articol destul de controversat – Ce spune părul unei femei despre ea – că “toate şampoanele, balsamurile, gelurile, tratamentele, tunsul, coafatul, costă. Şi cu cât mai lung e părul, cu atât creşte şi consumul de timp și bani ca să-l speli, usuci, piepteni ori să-l aranjezi. Dar toate acestea sunt o adevărată investiţie cu un singur scop şi o singură recompensă – un păr lung, des, cu firul gros, sănătos, indică o femeie fertilă şi, prin urmare, sexy şi atractivă pentru bărbaţi.” Adevărat, zicem noi, cu amendamentul că a avea un păr frumos nu ține exclusiv de dorința de a fi atractivă pentru bărbați… 🙂

catchy_kerastase

Așa încât, te rugăm să ne spui tu de ce îți dorești un păr frumos, bogat, strălucind de sănătate, fiindcă am pune pariu cu miză mare că mai ai și alte motive. Dacă e adevărat că ești ceea ce mănânci, ceea ce iubești, poate că e un adevăr, deloc frivol, și în numele concursului nostru – ești felul în care îți porți părul.

kerastase 2

Iată acum ce poți câștiga. Un ritual Densifique la un salon agreat Kérastase, de unde vei pleca coafată, gata să cucerești lumea (valoare – 250 lei), și două produse (valoare – 240 lei) care te vor ajuta să obții rezultatele promise: după trei luni de tratament vei avea 1.700 de fire noi! Dar noi-noi, provenite prin reactivarea cu ajutorul stemoxidinei a unor bulbi blocați care primesc din nou mesajul vieții. Multe, puține? Dacă ne gândim că, în medie, avem între 100.000 și 140.000 de fire de păr, și că în din cauze diverse parte din ele aleg să nu mai crească, reactivarea a 1.700 de bulbi poate însemna diferența între părul rar și părul pe care l-am avut odată. Mai trebuie să știți că anul acesta Kérastase împlinește jumătate de secol de când s-a pus în slujba frumuseții și sănătății podoabei capilare, căpătându-și pe drept supranumele de cosmetician al scalpului. Pentru că frumusețea părului, ca și a tenului, pleacă de la câțiva milimetri sub nivelul epidermei. Locul unde se petrec mecanismele încifrate ale vieții celulelor celui mai extins organ al nostru – pielea. Acolo au ajuns cercetătorii din spatele brandului Kérastase și gama Densifique este rezultatul unor cercetări de aproape un deceniu. Înscrie-te la concurs, ca să ai ce povesti! 🙂

Regulament 

1. Ne lași un comentariu de forma: numărul de ordine. numele, motivul pentru care vrei ca părul tău să arate senzațional.

2. Dai Like paginii Kérastase România, Catchy fiind deja între preferințele tale. 🙂

Concursul “Your hair. You.” este împărțit în trei etape, fiecare cu câte o câștigătoare:

  • 11-17 august
  • 18-24 august
  • 25-31 august

Prima etapă se încheie pe 17 august 2014, la ora 24:00, ora României, iar pe 18 august, la ora 10, se va face tragerea la sorți cu ajutorul random.org. A doua etapă se încheie pe 24 august, iar tragerea la sorți se va face pe 25 august, la ora 10. A treia etapă se încheie pe 31 august, și tragerea la sorți se va face pe 1 septembrie. Câştigătoarea fiecărei etape va fi anunțată imediat după validare printr-un mail la adresa cu care s-a înscris și pe cele două pagini de Facebook – Kérastase și Catchy – odată cu numele salonului unde va beneficia de ritualul Densifique și va primi cele două produse. În cazul în care câștigătoarea nu răspunde în termen de 48 de ore de când a fost contactată de către organizator, se va efectua o nouă extragere. La extragerile 2 și 3 vor fi excluse câștigătoarele etapelor precedente, restul concurentelor rămânând în cursă până la sfârșitul concursului.

Succes și păr des!  



Citiţi şi

Pentru toate femeile de 60+, pardon, pentru toate femeile :)

De ce ai nevoie de un purificator de aer la tine acasă

Tu de ce ți-ai dori o piscină în propria curte?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Cristina Oorică / 31 August 2014 19:22

    91 Cristina Oprică
    Ani de zile am purtat părul lung şi foarte lung, dar au fost şi perioade în care l-am tuns “periuţă”. Apoi am început să schimb culorile. Dacă pe vremea când nu aveam încă fire albe îmi permiteam să îl vopsesc roşcat sau arămiu apoi negru, odată cu apariţia primelor fire albe am trecut la nuanţe mai cuminţi care să nu contrasteze în mod evident.
    Toate aceste metamorfoze mi-au afectat părul care s-a subţiat şi şi-a pierdut din aspectul sănătos şi din strălucire, a devenit fragil şi nu mai e la fel de bogat.
    Şi mi-e dor de un păr sănătos şi strălucitor în mod natural.

    Reply
  2. Rodica Pop / 31 August 2014 17:44

    90. Rodica Pop. Cred ca aspectul parului are un rol important, dar din pacate nu m-am ingrijit niciodata prea mult de asta!

    Reply
  3. Roxana Rada / 31 August 2014 17:10

    89. Roxana Rada. Buna,eu nu mai cred in produse care pot schimba ceva datorită faptului ca am încercat multe dar reclama nu funcționa la fel de bine pe parul meu.Imi doresc sa mai încerc ceva dar care sa functioneze asa ca sper sa fie acestea produsele care sa ma convingă. Multumesc!

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro