Lăgătura între Anna Wintour şi Obama

30 August 2011

Femeia care a fost sursa inspiraţiei pentru Devil wears Prada, care poate ridica sau ruina un designer la o prezentare de modă cu un singur semn din cap, este şi unul dintre cei mai eficienţi suporteri ai preşedintelui american.

Anna îşi va exercita imensa influenţă pe care o are (este listată în Top 100 Worlds Most Powerful Women în poziţia 69) în campania pentru presidenţialele din 2012. Ea face parte dintr-un grup de elită format din 27 de suporteri care îşi vor folosi contactele pentru a strânge fiecare câte jumătate de milion de dolari.

Citiţi The Bundler wears Prada aici.Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Flavia / 30 August 2011 18:20

    Legatura dintre big business si politic nu e deloc ceva nou. Altfel cum sa-si faca banii de campanii? Si ce campanii! Sa fie ajutorul ei in campanie cel care va inclina balanta de putere, si asta pentru ca, da, Obama ramane preferatul meu pentru alegerile de anul viitor.

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro