„1984” a fost un roman doar, nu un manual de utilizare!

18 November 2015

Mihnea UrsZilele astea weekendurile încep altfel. Fie că e Helloween sau vineri 13, sfîrșiturile de săptămână sfârșesc vieți. Breaking News: Lumea preferă Lunea. Baking Bad: Lumea se duce de râpă. Zilele astea urâm. Zilele astea ne e frică. Zilele astea nu mai știm de noi. Breaking Us. Asta și vor. Să ne dezbine. Să ne rupă.

Îmi vine greu a crede că un astfel de atac „terorist” prost regizat mai poate păcăli pe cineva. Îmi vine greu a crede că sub-ființele care orchestrează un astfel de masacru ne insultă inteligența în asemenea hal, încât să spere că majoritatea dintre noi mai credem încă în Bau-Bau. Cum mai îndrăznesc încă spurcăciunile astea sinistre să ne facă să credem că ISIS este o mișcare teroristă musulmană, când toată media pute de dovezi clare cum că este doar noul logo al Al-Qaeda, cum că este sucursala din Orientul Mijlociu a CIA-Mossad? Cum, când sunt clare documentele care arată că liderul (vezi, Doamne) Al-Baghdadi a făcut ciclul primar la școala numărul 33-Mossad și când elicoptere americane sunt filmate lăsând la sol ajutoare pentru această dezgustătoare adunătură de unelte a Grupului Bilderberg, dar nu numai? Cum mai poate crede cineva că Primăvara Arabă a fost un instinct patriotic de eliberare națională generală venit brusc peste toate țările arabe?

paris

ISIS (a se citi International Secret Inteligence Service, ci nu altfel) creată de demoni din bieți golani și nimicuri fără căpătâi de pe străzile Levantului sau Europei, îndoctrinate să ucidă infideli în numele a ceva ce le dă lor un sens în viață, este un Boogie Man ce a apărut brusc din neantul ce zace în sufletele călăilor națiunilor. A apărut acum vre’un an-doi, dar ISIS, luați aminte, nu înseamnă Mahomed sau Islam și dacă Profetul însuși ar fi aflat despre jigodiile care se folosesc astăzi de numele lui, ar porni adevăratul Jihad înspre Pentagon, Londra și vest aşa cum odinioară a făcut-o către Mecca sau Medina.

E tare tentant astăzi să urăști, nu-i așa? Poate a fost din-totdeauna, dar astăzi, când pare că după un mileniu, cea de-a zecea cruciadă ne readuce în vremurile medievale din nou, astăzi, iată, e foarte prevăzător și prudent să urăști un musulman. Ei sunt infidelii noștri și nici nu realizăm cât de simplu e să picăm în capcana asta mediatică. Fraților, nimeni, niciun nimeni din acei mulți nimeni din ISIS nu știe să recite o sură din Coran, nu are idee despre Dumezeu, puteți fi convinși! ISIS este o unealtă politică menită să dezbine prin religie. Religia însăși e o unealtă politică menită să ne rupă pe noi, ca oameni, unii de alții!

Nu am să zăbovesc acum asupra motivelor războiului ce nu mai contenește în Siria. Este din cauză că Bashar Al-Assad nu s-a raliat (printre multe altele) unei linii, unei țevi de gaze naturale din Qatar, prin Israel, spre Europa și pentru că celalaltă parte a Cabalului mondial, Rusia, îl susține încă. Nu are rost să vorbesc acum nici despre suspecta migrație în masă a acestor amărâți către Europa, migrație  menită clar să destabilizeze, să creeze haos și să impună soluții radicale pe placul și spre liniștea tuturor celor înfricoșați. Acești bieți imigranți sunt, efectiv, o masă de nenorociți mișcată de colo colo cu sponsorizări de la alde viermi ca Soros sau mai știu eu cine pentru a crea o stare de criză pe bătrânul continent ce se cutremură acum cum nu s-a mai cutremurat de la invaziile barbare încoace. (Costul transportului ilegal al unei singure persoane pe o atât de mare distanță depășește 2000 de euro. Cine suportă acest cost pentru sute de mii de oameni? Și de ce acum așa, brusc, dintr-o dată? E pe față!)

Reacțiile? Tipic „Problemă-Soluție”. Impunerea unor guverne de drepta ce nici nu vor mai fi numite „de dreapta”, ci de-a dreptul totalitare sub aplauzele populației înfricoșate, consolidarea poziției companiilor mari internaționale asupra țărilor pe care încă, încă nu le controlează. Impunerea Noii Ordini Mondiale de mult vehiculată. Nenorociții încă o încearcă. Nu e deloc întâmplătoare schimbarea bruscă a guvernului nostru cu o entitate total necunoscută și aservită oficial SRI – CIA! Păcat de oamenii tineri din Colectiv!

Ascultați la mine! Nu mai există țări, nu mai există patrie! Uitați patrotismul! Suntem într-o trecere istorică exact cum a fost cea de la trib la oraș-stat sau de la oraș-stat la națiune. Acum există doar companii, doar petro-dolari. Companii și oameni care să lucreze pentru aceste companii. Feudalismul e tot aici. Doar sub o altă formă juridică. Atâta tot. Dacă nu se schimbă nimic, consider că nu am evoluat foarte mult de la acele 9 cruciade încoace. Sincer.

La ce ne ajută să știm toate astea? Pentru că știm toate astea. Pentru că suntem conștienți. Haideți să nu ne lăsăm păcăliți. Haideți să nu mușcăm din cașcavalul lor expirat. Haideți să nu ne întoarcem unul împotriva celuilalt doar pentru ca mințile lor stricate să creadă că au învins. Au inventat banul. Au inventat rușinea. Au inventat frica. Dar lor ar trebui să le fie rușine! Lor ar trebui să le fie frică!

Am citit recent o glumă pe net. George Orwell spunea „Oameni buni, „1984” a fost un roman doar, nu un manual de utilizare!!!”Citiţi şi

Doina Ruști – cu Zogru la Paris

Rebeliune sau renaștere? – Unorthodox

A murit designerul japonez Issey Miyake

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro