2019 – Anul femeii de neînvins

28 December 2018

Au mai rămas doar câteva zile din anul 2018, așa că ce ar putea fi mai potrivit decât să facem o listă cu rezoluții pentru anul ce vine.

2018 m-a învățat multe, mi-a oferit multe lecții, mi-a scos în cale oameni noi, însă mi-a și luat o persoană, care acum mă privește de sus; a devenit un înger, un înger cu ochi albaștri și cu un zâmbet minunat. Este vorba despre un bărbat care pur și simplu mi-a apărut în cale, care mi-a spus că i-a fost drag de mine din școala generală. Deși ne-am văzut doar o dată, întâmplător, sau poate nu, a avut un impact asupra mea. Impact pe care aveam să îl resimt doar odată cu aflarea veștii morții sale. Murise într-un cumplit accident de mașină, în altă țară și nici măcar nu i s-a acordat primul ajutor. A fost lăsat pur și simplu de izbeliște, pe marginea drumului. Acum nu mai e, va rămâne doar în amintirea și inima mea și a persoanelor dragi.

femeie mandrie

Am citit multe postări despre el, după moartea lui, din partea apropiaților, în care spuneau ce om grozav a fost. Scria chiar cumnatul lui că l-a învățat să fie un om mai bun, să nu aibă prejudecăți, să nu îi bârfească. Astfel că, după asemenea postare, după astfel de cuvinte, mi-am spus că ar fi bine să îi urmez sfaturile date cumnatului său și să încerc să fiu un om mai bun, un om mai puternic, mai generos, mai sensibil la nevoile altora.

Îmi doresc din suflet ca anul ce urmează, să fie cel al femeii de neînvins, în care femeia să răzbească indiferent prin ce trece, să devină mai puternică și, în același timp, să își păstreze sensibilitatea și delicatețea.

Mă rog Bunului Dumnezeu să îmi dea putere, să îmi lumineze mintea și calea, să îmi scoată în cale oameni plăcuți Lui.

Ce îmi doresc pentru mine, vă doresc și vouă, tuturor, doamnelor și domnișoarelor: să fiți mândre de voi și să fiți puternice.

Să aveți parte de un an magic, plin de tot ceea ce vă doriți și meritați! Nu uitați îndemnul meu pentru 2019 – fiți de neînvins!

An nou fericit!

Guest post by Adriana Ignat

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Să nu tragi de un bărbat, să nu-i cerșești iubirea, să nu-i cazi la picioare…

Ceri mult, zise el. Valorez mult, răspunse ea.

Am învățat

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro