23 aprilie – Lună Nouă în Taur

23 April 2020

Luna Nouă este asociată cu noi începuturi, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreți să schimbați sau la ceea ce vreți să aduceți nou în viața voastră. Casa naturală a Taurului este casa II și este legată de valoarea personală, de valorile materiale, resurse, bunuri, talente, resurse financiare, bănci. Taurul este calm, senzual, metodic, productiv, dar poate fi și “turbat“ atunci când este provocat peste anumite limite. Este o Lună Nouă a cărei energie ne poate ajuta să dăm o definiție nouă ideii de abundență, de valoare personală, de valoare materială și spirituală, resurse, bunuri, talente, securitate financiară și emoțională, credință în Dumnezeu.

Cu Luna Nouă în Taur pe gradul 4, cei născuți in jurul datei de 23 din semnele Taur, Leu, Scorpion, Vărsator, vor simți influența acestei energii mult mai puternic decât ceilalți; acest lucru este valabil și dacă aveti axele principale, adică ascendentul, casa partenerului, casa carierei, casa familiei sau orice planetă personală în jurul gradului 4.

 

©Anna Pugh

SĂGETĂTOR

Luna Nouă poate fi pentru voi aducătoare de oportunități la locul de muncă, beneficii prin proiecte profesionale, cursuri de perfecționare, călătorii legate de muncă voastră, o stare de sănătate mai bună. Puteți primi o oferta de muncă, puteți primi o promovare la locul de muncă, puteți primi anumite prime. Orice problema de sănătate poate cunoaște “ un nou început “ în tratarea și vindecarea ei. Obiceiurile voastre zilnice pot suferi o schimbare. Semințele plantate acuma se vor manifestă la Luna Plină în Taur din 31 octombrie 2020.

Uranus în Taur susține această Luna Nouă în Taur, iar această energie impulsivă și electrică poate aduce schimbări imprevizibile, surprize, în muncă, rutine zilnice, sănătate. Poate aduce o perspectiva total diferită asupra muncii voastre, nu lăsați ca nerăbdarea voastră să vă facă să săriți peste reguli și programe. Schimbările bruște uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forțează să pui un element de siguranță nou în locul celui defect, iar voi aveți nevoie de siguranțe noi în modul în care munciți, cum va adaptați la o muncă în echipa, cum comunicați.

Saturn în Vărsător este provocatorul acestui moment astral și ar putea să creeze destule tensiuni, obstacole, atenționări, plăți karmice ce țin de rude, călătorii scurte, comunitatea în care trăiți, modul de comunicare, activități zilnice, muncă. Melpomene (masca tragediei) merge de mână cu Luna Nouă în Taur. Indiferent de cât de grele sunt obstacolele acestei perioade, cea mai protectivă masca este masca credinței, masca protecției invizibile a lui Dumnezeu. În consecință, legați-va strâns de Dumnezeu, este cea mai valoroasă (Taur) mască de care aveți nevoie. O inima voioasă este cel mai bun medicament în vremuri tulburi.

Celelalte zodii, aiciCitiţi şi

8 mai 2024 – Luna Nouă din Taur și mesajele pentru fiecare zodie (horoscop)

Credeți, credeți, credeți!

Luna plină în Scorpion din 24 aprilie 2024 este despre LOIALITATE

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro