25 ianuarie 2023 – Lună Plină în Leu (horoscop)

25 January 2024

25 ianuarie, ora 19:54, prima luna plină din 2024! O Lună Plină pe gradul 5:15 Leu luminată în totalitate de Soarele pe gradul 5:15 Vărsător. Acum culegem ce am semănat odată cu Luna Nouă în Leu din august 2023. Mai știți ce? 🙂 

O Luna Plină luminează sufletul nostru și putem vedea mai clar (decât vedem în mod normal) tot ceea ce ne deranjează sau tot ceea ce ne face bine. Luna Plină în Leu vorbește despere iubire, creativitate, generozitate, mândrie, copii, măreție, grupuri, proiecte de grup. Este cel mai bun moment să schimbăm direcția în anumite domenii de viață (axa Leu–Vărsător din harta natală), dacă nu suntem mulțumiți de ceea ce se manifestă acum sau dacă simțim că suntem ținuți cumva în umbră.

Așa cum Soarele (guvernatorul semnului Leu) nu orbitează în jurul altor planete, și noi trebuie să încetăm să mai orbitam în jurul celorlalți și să ne concentrăm pe propria măreție și lumină.

Lumea are nevoie că noi să strălucim cu încredere și să nu ne îndoim de noi înșine. Nimeni nu beneficiază dacă ne punem lumina la umbră. Nu suntem pe Pământ pentru a ne ascunde în umbră, ci pentru a străluci puternic în orice mod posibil și în felul nostru unic. Leul ne învață că trebuie să ne iubim în primul rând pe noi înșine, numai așa putem străluci, iar prin lumina noastră îi putem ajuta și pe ceilalți.

Această lunație este despre a sărbători viața! Cu bucurie, să ne exprimăm creativitatea și calitățile unice, să fim mulțumiți de noi și de potențialul nostru. Să facem ceva creativ, să ne înviorăm, să ne deschidem inima, să fim generoși, să ne iubim și prețuim pe noi înșine, să ne răsfățăm. Zâmbetul și bucuria pot fi cele mai bune medicamente pentru noi și pentru cei din jurul nostru. .

“Mă iubesc și mă accept așa cum sunt, aleg să mă iubesc pe mine însămi, aleg să îi iubesc pe cei din jur așa cum sunt, le accept deciziile” este cel mai bun medicament pentru inima noastră.

Și în același timp, este important să ne conștientizăm blocajele, fricile, frustrările, modelele comportamentale dobândite, prejudecățile, pentru a înceta să ne identificăm cu ele, îndepărtându-ne de adevărată noastră natură.

Luna Plină în Leu formează un careu tensionat cu Jupiter în Taur. Acest aspect arată că multe probleme pot apărea dintr-o ciocnire între stilul, ritmul natural și relaxat al lui Jupiter în Taur cu dorința de a fi vedetă a Leului și cu nevoia Vărsătorului de schimbare totală și rapidă.

Calea de urmat este să echilibrăm nevoile noastre cu nevoile grupului, tribului, să fim practici și răbdători, să nu ne lăsăm conduși de un optimism orb. Cel mai bun mod de a gestiona acest aspect tensionat este moderația, disciplina. Dacă suntem atenți, această lunație ar putea aduce noi forme de expansiune, noi orizonturi, descoperiri norocoase. Trebuie să fim răbdători, să ne mișcăm într-un ritm mai lent pentru a obține o creștere de durată.

Opoziția Lunii Pline în Leu cu Pluto, abia reintrat în Vărsător, ar putea aduce o perspectivă mai profundă asupra talentelor, darurilor și abilităților noastre.

Cu Astroidul 11911 Înger de mână cu această lunatie, indiferent de zgomotele și bruiajele cosmice, există întotdeauna voci divine blânde care vorbesc direct cu sufletul nostru, protejându-ne, ghidându-ne cel mai bine. Nu suntem niciodată abandonați, chiar dacă uneori ne-am putea simți așa. Aceste ajutoare spirituale sunt veșnice. Să cerem îndrumare divină. Să avem încredere în vocea noastră interioară.

Simbolul Sabian al gradului 6 Leu, gradul energizat de Luna Plină este:

o femeie de modă veche se confruntă cu o fată modernă.

Prin acest grad, această lunație vorbește despre inovație, schimbare și intensificare. Faptul că femeia „de modă veche” se „confruntă” cu ceva, indică faptul că acest lucru poate să nu se simtă confortabil. Un lucru este sigur, este timpul să eliberăm atitudini și comportamente încăpățânate și să alegem schimbarea, evoluția. Rezistența și frica de schimbare aduc stagnarea în viață noastră. Este timpul să îmbrățișăm schimbarea sănătoasă.

Cu Luna Plină în Leu pe gradul 6, cei născuți în semnele fixe Leu, Vărsător, Taur, Scorpion (în jurul datei de 25 ianuarie, 25 mai, 27 iulie, 27 octombrie ) vor simți influența acestei energii mult mai puternic decât ceilalți.”

Horoscopul acestei Luni Pline în Leu

Mulțumim, Adriana Tudosă!Citiţi şi

Luna Nouă în Vărsător și mesajele pentru fiecare zodie (horoscop) –

Mercur în mers direct prin Vărsător 5-23 februarie 2024 – horoscop

Norocul Vărsătorilor în 2024

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro