29 septembrie ora 12:58 – Lună Plină în Berbec (horoscop)

28 September 2023

Luna Plină din 29 septembrie 2023 ora 12:58, ora României, are loc cu Luna pe gradul 6:01 Berbec în opoziție cu Soarele pe gradul 6:01 Balanță. O Lună Plină apare atunci când Soarele din Balanță formează o opoziție provocatoare cu Luna din Berbec. Luna Plină este un moment de apogeu și de conștientizare a ceea ce trebuie să plece și ce trebuie să rămână cu noi. Cunoscută și sub denumirea de Luna plină a vânătorului, Luna de sânge și Luna de foc, evidențiază relațiile cu ceilalți și cel mai important, relația cu noi înșine.

Polaritatea Berbec-Balanță este despre relații, relația mea cu mine însămi -Berbec și relația mea cu ceilalți – Balanță. Acolo unde Berbecul este despre autoafirmare, Balanța este despre compromis. Sub influența Soarelui în Balanță, devenim conștienți de nevoia de relații și de tot ceea ce vine cu menținerea lor – corectitudine, compromis, negociere, bunăvoință, armonie.

Luna în Berbec este o energie de foc, dinamică și orientată în permanentă spre acțiune, lupte, noutate. Această lună plină ne îndeamnă să găsim un echilibru între satisfacerea nevoilor noastre personale și satisfacerea nevoilor celuilalt, între independență și dependență, între autonomie și prea multă nevoie de companie. Problemele adunate de-a lungul timpul în relații vor fi în fruntea mesajelor acestei luni pline.

Luna Plină în Berbec alungă pasivitatea, ne ajută să ne exprimăm natură independentă, individualistă și liberă, ceea ce ar putea duce la o schimbare de statut, la probleme în relații, muncă și familie. Această Lună Plină în Luna în Berbec (eu sunt) va aduce în lumina rezultatele modului nostru de acțiune (Berbec) în relații (Balanță), trecutul este luminat cu rolul de a reflecta la alegerile noastre impulsive, de a da deoparte tot ceea ce nu este în acord cu dezvoltarea noastră. Cum Berbecul se aruncă tot timpul în experiențe fără a sta prea mult pe gânduri, această Lună Plină ne spune că putem culege roadele acțiunilor noastre nesăbuite uitând de multe ori că și “noul” trebuie mai întâi cercetat, analizat și apoi îmbrățișat. Nerăbdarea costă de multe ori, iar această Lună Plină în Berbec ne spune că plata o face sufletul nostru.

Lunile pline sunt despre eliberare, iar această lună plină ne poate găsi renunțând la o parte din noi pe care am depășit-o. Această schimbare internă ar putea, de asemenea, semnifica schimbarea în jurul nostru, schimbându-ne relațiile sau transformând modul în care interacționăm cu ceilalți. Se poate să ne prezentăm lumii într-un mod nou. O relație se poate încheia sau poate fi dusă la un alt nivel. În timpul acestei lunații, Marte în Balanță, conducătorul acestei Luni Pline în Berbec, poate complica și mai mult lucrurile prin aspectul de inconjuncție cu Uranus retrograd în Taur. Acest aspect ne cere să facem anumite ajustări în deciziile imprevizibile din trecut, decizii ce au afectat anumite relații, un părinte, familia, căminul, imaginea publică, ambițiile profesionale, legătura cu țara de origine, cu rădăcinile noastre.

Venus, conducătoarea Soarelui în Balanță, se află în Leu și este provocată de același Uranus retrograd în Taur, aruncând în aer ideea de stabilitate în relații, iubire, activități financiare, familie, carieră, ambiții lumești. Interacțiunile cu celelalte persoane vor fi pline de surprize cauzate de schimbări fooarte bruște ale unor acorduri sau de acțiunile imprevizibile sau neplăcute ale celor implicați. Trebuie să încercăm să nu ne lăsăm duși de val, de obsesii, de manipulări. Această confruntare cosmică poate aduce în lumina un eveniment legat de data de 9 august. Să încercăm să fim flexibili și să nu ne așteptăm la nimic, pentru că acest aspect aduce cu sine situații neașteptate și incitante.

Nu este cea mai bună perioada pentru a merge la cumpărături deoarece gusturile noastre vor fi mai excentrice. Nu este nici cea mai bună perioadă pentru a gestiona chestiunile financiare, deoarece suntem predispuși să fim iresponsabili sau să ne asumăm riscuri inutile, iar alți oameni s-ar putea să nu își respecte promisiunile. Știrile pot fi surprinzătoare deoarece Mercur are un dialog astral cu Uranus. Rezolvarea problemelor dificile pare ușoară acum. Intuiția este puternică și mintea noastră este foarte receptivă la tot ce este nou și original. Veștile sunt surprinzătoare.

Emoțiile intense asociate cu acest moment de Lună Plină pot acționa ca un ceas deșteptător în special pentru cei care au gradele 6 Berbec, Rac, Capricorn, Balanță (semnele cardinale, cei născuți în preajma zilei de 29 septembrie, 27 martie, 29 decembrie, 28 iunie ) activate în harta natală, putem vorbi de modificări provocatoare.

Hososcopul Lunii Pline în Berbec din 29 septembrie 2023, ora 12:58, ora României

Mulțumim, Adriana Tudosă!Citiţi şi

De ce nu se mai căsătorește lumea?

13 noiembrie 2023, 11:27 – Lună Nouă în Scorpion și mesajele ei pentru fiecare zodie (horoscop)

Eclipsa parțială de Lună în Taur este o lună plină foarte puternică (horoscop)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro