3 produse ecologice pentru animale de companie

27 October 2020

Creșterea sustenabilă a animalelor de companie vine cu multe curbe de învățare. Dacă abia începi să le navighezi, este în regulă. Suntem aici pentru a vă ajuta. Chiar dacă nu sunteți încă la punctul de zero deșeuri, există o mulțime de alte modalități de a face animalul dvs. de companie mai sustenabil.

Pentru această listă, am căutat cele mai bune produse sustenabile pentru animale de companie de pe piață. Aceasta înseamnă lucruri din componente naturale și organice, care sunt sigure atât pentru animale de companie, cât și pentru planetă.

În timp ce accentul este pe produsele ecologice pentru câini, nu am ignorat nici prietenii noștri felini. În plus, multe dintre aceste produse ecologice pentru animale de companie, deși etichetate pentru câini, sunt de fapt potrivite pentru multe tipuri de animale de companie.

Iată câteva produse excelente pentru animale de companie, care sunt bune și pentru planetă. Din ce în ce mai multe magazine pet shop au aceste produse pe stoc, așa că faceți-vă o listă și ziceți start cumpărăturilor sustenabile.

1. PATURI ECOLOGICE

Să începem cu paturi ecologice pentru câini. În loc de paturi umplute cu materiale plastice și fibre sintetice, o mulțime de companii produc paturi pentru câini ecologice, din materiale reciclate.

Muttropolis face o selecție imensă de paturi ecologice pentru câini, inclusiv paturi cu perne, paturi ortopedice și paturi de exterior extra durabile. Aceste perne umplute nu numai că par suficient de confortabile pentru a ne așeza și noi pe ele, dar au umplutură hipoalergenică ecologică.

Big Shrimpy folosește o umplutură similară, cu exterior din fibre organice. Alte companii care folosesc sticle reciclate pentru umplerea cu fibre organice includ P.L.A.Y., Harry Barker și Greener Pup.

Pentru cei îndemânatici cu un ac și o ață, vă puteți crea propriul pat ecologic pentru câini. Pentru cearșaful exterior, utilizați prosoape sau cearșafuri reciclate pe care aveți de gând să le aruncați. Umpleți husa exterioară cu lână de oaie neprocesată.

Hemp Organic Life pe Etsy creează paturi din cânepă pentru câini și pisici. Paturile lor din cânepă pentru animale de companie (care au mii de recenzii excelente) sunt confecționate din material natural de in nevopsit și cu umplutură din fibră de cânepă. De asemenea, fac covoare de lână organice pentru animale de companie, ce pot fi plasate în jurul casei.

Dacă aveți animale de companie mici, cum ar fi iepuri, hamsteri sau cobai, îmbrăcați-le cușca cu așternuturi Fiber Core ECO, un material de așternut mărunțit din hârtie reciclată, complet non-toxică.

2. GUSTĂRI ECOLOGICE

Găsirea unei soluții naturale și ecologice de recompensare este atât de importantă pentru animalele de companie. Așa cum noi nu vrem să ne hrănim cu alimente de proastă calitate, la fel ar trebui să ne gândim și la câinii noștri.

Vom începe cu cele mai bune delicatese ecologice pentru câini. Annabelle’s Cookies de pe Etsy vinde „produse de casă, naturale, care nu conțin conservanți, substanțe chimice, coloranți sau arome artificiale adăugate”.

De asemenea, coarnele sunt o opțiune eco, în special ca înlocuitor pentru pielea brută, ce este bogată în substanțe chimice. Puteți găsi o mulțime de coarne de origine sălbatică online.

Desigur, ca și în cazul multor produse sustenabile, cea mai bună opțiune ar fi să vă creați propriile delicii ecologice pentru câini.

3. JUCĂRII ECOLOGICE

Multe jucării pentru animale sunt pline de BPA-uri perturbatoare endocrine și de plumb toxic. Sunt deosebit de răspândite în jucăriile de mestecat (care sunt adesea mâncate). Din fericire, există o mulțime de opțiuni de jucării pentru câini mult mai sănătoase, netoxice și ecologice, care pot fi mestecate.

Jucăriile din bambus pentru câini sunt, fără îndoială, una dintre cele mai bune soluții ecologice de jucării pentru animale, cu puține opțiuni în pet shop. Pentru pisici, Catopia9 folosește lână și bambus pentru a tricota creaturi infuzate cu catnip (mentă).

Vorbind despre creaturi umplute, este posibil ca acestea să nu aibă o durată lungă de viață, dacă câinele dvs. este hiperactiv, dar pot oferi un confort canin atât de necesar. Mai întâi, încercați să reparați cât mai bine jucăriile distruse. Dacă decideți să cumpărați, Purrfect Play produce pentru câini și pisici tot felul de jucării de pluș realizate din cânepă.

Dacă câinelui îi place foarte mult să roadă, căutați produse din cauciuc 100% natural. Evitați plasticul și vinilul, despre care se știe că au BPA-uri. Chewber face o jucărie de mestecat ultra durabilă din cauciuc natural. KONGS sunt o altă opțiune excelentă. Conurile lor sunt fabricate din cauciuc natural și sunt extrem de durabile.Citiţi şi

Zeiță să fi fost

Pisicile și sensul vieții

Cruella, diavolița care se-mbracă în Prada

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro