5000 de spectatori au participat la evenimentul Filme în aer liber la Constanța, în condiții de distanțare socială

18 August 2020

Un nou sezon al evenimentului Filme în aer liber la Constanța a avut loc în Parcul Tăbăcăriei, în perioada 4-16 august. Filme în aer liber la Constanța a adus pe marele ecran o selecție specială ce a cuprins unele dintre cele mai bune filme cu magie și muzică și filme pentru copii și familie din toate timpurile. Pe lângă programul de cinema, spectatorii au avut ocazia să participe și la alte activități, precum ateliere de jonglerie și spectacole de percuție și magie, led dance și performance-uri inedite. Evenimentul a atras un număr de 5.000 de spectatori, în condiții sigure, conform normelor de distanțare socială.

Filmele care au făcut parte din programul de anul acesta au fost MAREA HOINĂREALĂ (r. Joel Coen), WALK THE LINE – POVESTEA LUI JOHNNY CASH (r. James Mangold), LA VIE EN ROSE – povestea vieții lui Edith Piaf (r. Olivier Dahan), îndrăgitul musical GREASE (r. Randal Kleiser), MOULIN ROUGE (r. Baz Luhrmann), ARIZONA DREAM (r.  Emir Kusturica), THE DARK KNIGHT (r. Christopher Nolan), CHOCOLAT (r. Lasse Hallström), STARDUST (r. Matthew Vaughn), AMÉLIE (r. Jean-Pierre Jeunet) și două pelicule pentru întreaga familie – MARY POPPINS, (r. Robert Stevenson) și animația irlandezăBRENDAN ȘI SECRETUL DIN KELLS (r. Tomm Moore).

Magicianul Teo de la Teo Magic Show a declarat, în urma experienței celor două spectacole: “Pentru mine a fost o bucurie sa am această colaborare cu o echipă excepțională, care pune foarte mult suflet în organizarea unui eveniment și tocmai de aceea ele capătă o nuanță artistică de talie națională. Publicul a fost unul cu o energie extraordinară, lucru care pentru un artist este esențial. Evenimentul a fost un succes total. De-abia aștept colaborările viitoare, pentru ca există o chimie între dedicarea mea într-un spectacol și sufletul pe care toată echipa organizatoare îl investește.”

Recomandat de Music Channel și susținut de Europa FM.

Parteneri media: Cațavencii, Movienews.ro, Acasă.ro, Catchy.ro, Blog de Cinema, filme-cărți.ro.

Parteneri media locali: Radio România Constanța, Cuget Liber, CTnews.ro, UCT media, www.merglamare.ro.Citiţi şi

Salutări din Sicilia

Ce faci când te muți peste hotare? Top sfaturi pentru petrecerea timpului liber într-o țară nouă

24 de Mari Idei care vor schimba lumea în 2021

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro