6 aprilie 2023 – Lună Plină în Balanță (horoscop)

6 April 2023

Luna Plină din 6 aprilie 2023 are loc cu Luna pe gradul 16:07 Balanță și Soarele pe gradul 16:07 Berbec, cu un maxim în jurul orei 7:34, ora României. Relațiile se află în centrul atenție, fie că vorbim de relațiile de familie, muncă, căsnicii, relația cu noi înșine.

Tot ceea ce este dezechilibrat va veni în lumină, tot ce este înclinat într-o parte (Berbec – eu, egoism, mândrie, individualism) sau în cealaltă parte (Balanță -dependență de cineva) de o perioada de timp, este adus în lumină și cere o puternică reechilibrare.

Luna Plină în Balanță aduce în atenția noastră parteneriatele, uniunile, judecățile, echilibrul și armonia. Vom fi cu toții obligați să privim relațiile pe care le-am creat în viațA noastră. Aici nu vorbim doar de relația cu ceilalți, ci și cu banii, cu muncA noastră, cu familiile noastre, cu noi înșine. Ni se cere să ne axam pe chestiunile legate de toleranță, diplomație, pace, înțelegere, rafinament, comparare și cooperare. Odată liniștiți, putem evalua mai bine ce trebuie să facem pe mai departe. Trebuie să învățăm să simplificăm lucrurile, să învățăm că nu putem acționa benefic dacă suntem într-o luptă continuă cu noi înșine, dar și cu cei din jur.

Uranus în Taur în aspect de inconjunctie (150 grade) cu Luna Plină

schimbă într-un mod ciudat planurile, drumurile, finanțele, posesiunile, vreamea.

Acest aspect vorbește adesea despre un moment în care trebuie să facem modificări sau ajustări în planurile noastre.

Poate fi și apariția a ceva nou la care poate nu ne-am fi gândit. Un nou mod de a privi lucrurile, o persoană nouă, un partener nou, ceva nou… ceva. Poate miracolul pe care l-am așteptat? Uneori, cele mai intense furtuni aduc și cele mai strălucitoare curcubeie, iar această Luna Plină ar putea marca un moment de cotitură benefic în relațiile noastre.

Luna Plină în Balanță este, de asemenea, opusă lui Chiron în Berbec, deci … Vindecare, Vindecare, Vindecare. Suntem susținuti să conștientizăm rănile noastre relaționale și să iertăm, să ne iertăm. Așa ne vindecăm. Scopul vindecării nu este de a eradica complet rana, ci de a-i lua puterea.

Trecutul ne formează, dar nu ne conține. 

Pe măsură ce ne vindecăm, ne câștigăm puterea înapoi și devenim mai puternici. Nu ne vindecăm pentru a deveni persoana pe care am trăit-o înainte, ne vindecăm să devenim o versiune mai puternică a noastră. Apoi putem folosi experiența noastră pentru a vindeca pe alții.

“Curajul este frică care spune o rugăciune”

ne spune Chiron în Berbec. Este timpul să neutralizăm fricile noastre prin credință, să înțelegem că relația noastră (Balanță) cea mai importantă este cu sinele nostru divin, cu Dumnezeu.

Pentru a avea relații sănătoase, trebuie să ne simțim bine, împliniți și compleți în interiorul nostru. Nu putem da dintr-o ceașcă goală și nu ne putem aștepta că alți oameni să ne bucure dacă nu ne simțim bine cu noi înșine. În mod similar, nu ne putem aștepta să fim soluția la problemele cuiva, nici nu putem cere altor persoane să ne rezolve problemele și să ne îndeplinească dorințele: aceasta este o povara prea mare pentru cineva.

Este o Luna Plină în care putem culege roadele muncii noastre, o muncă începută odată cu Luna Nouă în Balanță din 25 septemmbrie 2022.

Cu Luna Plină pe gradul 17 Balanță, cei născuți în jurul datei de 6 aprilie, iulie, octombrie, ianuarie (semnele cardinale Berbec, Rac, Balanță, Capricorn), vor simți influență acestei energii mult mai puternic decât ceilalți; acest lucru este valabil și dacă aveți axele principale adică ascendentul, descendentul (casa relațiilor), MC (casa carierei ), casa familiei – casa IV, sau orice planetă personală în jurul gradului 17 Berbec, Balanță, Rac, Capricorn.

Horoscopul pentru Luna Plină în Balanță din 6 aprilie 2023

Mulțumim, Adriana Tudosă!Citiţi şi

De ce nu se mai căsătorește lumea?

13 noiembrie 2023, 11:27 – Lună Nouă în Scorpion și mesajele ei pentru fiecare zodie (horoscop)

Eclipsa parțială de Lună în Taur este o lună plină foarte puternică (horoscop)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro