8 mai 2024 – Luna Nouă din Taur și mesajele pentru fiecare zodie (horoscop)

7 May 2024

Pe 8 mai 2024, la ora 6:22, ora României, vom avea Lună Nouă pe gradul 18:02 Taur favorabilă unor noi începuturi, în special pentru cei născuți în jurul acestei date.

@_mue_studio

În semnul de pământ al Taurului, această lunație proaspătă aduce oportunități pentru tot ce este legat de finanțe, valori personale, bunuri de valoare, stabilitate financiară și emoțională, vindecări spirituale. Această perioadă ne scoate din zona noastră de confort pentru a îndrăzni să începem ceva nou. Orice s-a întâmplat în trecut, nu trebuie să ne definească prezentul sau să ne afecteze viitorul. Să ne ridicăm și să continuăm.

Taurul stăpânește pământul, bogățiile pământului, corpul nostru, plăcerile noastre, valorile noastre – ceea ce prețuim și cum ne prețuim pe noi înșine. Este o energie a abundenței (T-AUR), iar această lună nouă susține plantarea semințelor (gânduri, idei, acțiuni, planuri) care să aducă mai multă securitate financiară, belșug, bogăție sufletească.

Aceste energii sunt disponibile pentru noi pe mai multe niveluri și tot ce trebuie să facem pentru a le primi este să ne aliniem cu ele prin intuiția noastră, să avem încredere în divinitatea din noi care știe să atragă belșugul de care avem nevoie în continuare.

Taurul este loial și iubește plăcerile simple (și mai fine), cum ar fi mâncarea bună, o haină bună, vinul bun, arta și muzica, dar Taurul iubește, de asemenea, orice activitate care îl apropie de natură și îl aduce în contact cu corpul său. Acesta este un bun moment cosmic lunar pentru a descoperi ceea ce ne face cu adevărat fericiți și împliniți, de asemenea, este un ciclu lunar important pentru a înnoi relația cu banii și posesiunile, cu ceea ce vrem să deținem cu adevărat.

În casa XII, Luna Nouă în Taur activează “lampa lui Aladin” din fiecare dintre noi și ar trebui să fim foarte atenți ce cerem, deoarece Universul este gata să ne îndeplinească orice dorința.

Suntem ajutați să înțelegem că în fiecare dintre noi există o adevărată “mină de aur-lampa lui Aladin”, o bogăție inestimabilă, de unde putem “extrage” tot ceea ce avem nevoie, pentru a trăi o viață fericită și îndestulătoare. Oricare ar fi obiectul dorințelor noastre, Luna Nouă în Taur ne spune că îl putem obține din acest tezaur. Toată această bogăție din noi așteaptă să fie descoperită și canalizată în mod corect și benefic.

Este timpul vindecării și iertării. Este cel mai bun moment pentru a renunta sau a scăpa de tot ceea ce este nesănătos în viața noastră, poate fi un obicei, un om, o slujbă, o relație. Avem de partea noastră în această perioada ghizi, îngeri păzitori, mentori utili, care ne pot ajuta să trecem prin ceața care ne învăluie.

Venus, șefa acestei lunații noi este tot în Taur și merge de mâna cu asteroidul 116 Sirona în Taur. Sirona este un asteroid ce a primit numele după zeița celtică a astronomiei, astrologiei, vindecării. Ea este asociată cu izvoarele de vindecare, cu medicamentele potrivite vindecării. Ea este descrisă ca purtând o rochie lungă, o diademă în formă de stea pe cap, un șarpe încolăcit în jurul brațului stâng. Ea deține antiveninul pentru problemele toxice din viața noastră. Cu Luna Nouă în Taur în casa XII și în conjuncție cu Sirona și Venus în Taur, prin mesaje, vise, ghizi spirituali, credință,  primim leacul necesar vindecării, găsim antiveninul pentru problemele toxice din viața noastră.

Cu Luna Nouă în Taur pe gradul 18, cei născuți în jurul datei de 8 din semnele Taur, Leu, Scorpion, Vărsător, vor simți influență acestei energii mult mai puternic decât ceilalți; acest lucru este valabil și dacă aveți axele principale adică ascendentul, casa partenerului, casa carierei sau orice planetă personală în jurul gradului 18.

Horoscopul Lunii Noi în Taur din 8 mai 2024

Mulțumim, Adriana Tudosă!



Citiţi şi

Dragostea e fiica ploii

Jurnal de Arizona: Dragă singurătate

Despre moarte și alte nimicuri

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro