Acesta e doar începutul

27 February 2022

Emoția e puternică acum, iar o emoție puternică „arde” foarte repede și se stinge repede.

Haideți să ne gospodărim resursele, și materiale, dar mai ales psihosociale, astfel încât să putem ajuta PE TERMEN LUNG.

E bine să ne alimentăm speranța și optimismul, însă e și mai bine dacă o facem conștienți că acesta e doar începutul unei noi încercări grele pe care o avem de depășit.

Rezistența Ucrainei și ucrainenilor, și militară și economică și psihosocială, e singura șansă reală a României de a evita o agresiune directă. A-i ajuta pe termen lung pe oamenii plecați de acolo sau rămași acolo nu e doar un act umanitar, de solidaritate, e o acțiune de autoapărare.

sursă foto: Vadim Ghirdă

contract de imprumut intre persoane fizice

Am fost, fără să ne dăm seama, răsfățați ai istoriei. Atât de răsfățați, încât am perceput câteva zile fără apă caldă la robinet ca pe un disconfort absolut inacceptabil, a purta o mască sanitară ca pe o limitare absolut inacceptabilă a libertății etc. Avem nevoie să ne maturizăm, cred, ca să putem pune lucrurile în perspectivă mai largă și să putem înțelege corect cât de multe ne-a oferit și ne oferă viața, ÎNAINTE de a pierde lucrurile acelea.

Pe Elisabeta o găsiți cu totul aici.

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format word, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Aș fi vrut să-mi fi spus cineva

Cum am ajuns noi aici?

Am iubit-o?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro