Ada Condeescu – cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Sarajevo

31 July 2011

La numai 23 de ani, Ada Condeescu a fost răsplătită sâmbătă seară cu premiul pentru cea mai bună actriţă “Heart of Sarajevo” pentru rolul Veli din filmul lui Cătălin Mitulescu, “Loverboy”.

“Este primul meu premiu mai important şi încă sunt foarte emoţionată, dar entuziasmată şi foarte fericită” a declarat Ada pentru catchy. “Festivalul de la Sarajevo, început acum 17 ani, în timpul războiului, este din ce în ce mai bun, şi sunt foarte mândră de acest premiu.” La fel de emoţionată şi de mândră a fost şi Angelina Jolie când, în cadrul ceremoniei de premiere, i-a fost acordată o “inimă” onorifică ce a făcut-o să plângă. Cele două actriţe au vorbit “destul de mult”, spune Ada, “mi-a povestit despre filmul pe care l-a făcut în Bosnia şi va fi lansat în această iarnă, e curioasă să vadă Loverboy, dar şi Eu când vreu să fluier, fluier, e foarte ataşată de filmele europene 🙂 şi îi place mult sufletul balcanic.”

Ada nu se va întoarce imediat în ţară, ci abia după două săptămâni, după ce-şi va fi petrecut vacanţa în Croaţia, Muntenegru şi Italia. O felicităm din toata inima şi îi dorim cât mai multe roluri de aur.

Iată şi o poză de milioane: Ada şi Brad Pitt, foarte încântat s-o cunoască.

 

 Citiţi şi

Jennifer Aniston: 2023 va fi anul iubirii

Babylon

Contractele prenupțiale ale celebrităților

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Sabina / 31 July 2011 20:05

    E adorabila! Felicitari si la mai mare! 🙂

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro